|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
10.11.2008 15:36:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 726
   RE: Zasavske mamice 2008 :)
10.11.2008 15:40:25   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1
hvala, punce.

mal mam filing, da je danes bolje. sicer ne je veliko, ampak zjutraj je pojedla sladkano mleko, lepo, 120, prejle sicer samo 40, ampak brez večjega kričanja.

v parih dneh upam na popolno izboljšanje, če ne bomo pa mogli naprej na preiskave.
En velik user posted image  za ves tvoj trud!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

špelin@, je toj dečko potem začel počasi jesti ali je kar prerezal in takoj prešel na vse polne obroke? Začel je počasi spet jesti, ni kar prešel na cel obrok. je tudi kričal pri hranjenju ali mu sploh niste uspeli dat? Včasih je kričal že takoj, ko je dobil flaško k ustom user posted image  Drugače je pa parkrat potegnil in potem vreščal...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 727
   [Brisano sporočilo]
10.11.2008 17:30:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 728
10.11.2008 18:46:04   
netki
mojcek1 in živa user posted image user posted image user posted image

jst sem verjela in vedla da vama bo uspelo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 729
   [Brisano sporočilo]
10.11.2008 18:59:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 730
10.11.2008 19:03:59   
ključek
drgač pa, k mi glih dremucka mala - netki, ti maš taščo... bom jz neki o tastu napisala, pa mi je svetsko vseeno, če kir tole sprinta in kam obes, k me pozna.

naš Žive ni niti videl še. še manj je čestital za rojstvo. svojemu sinu ne vošči za rojstni dan. darila - kaj je to, če ni stikov???? sej ne, da bi ga kdorkoli pogrešal, ampak takle odnos, da te niti prva vnukinja ne odtaja toliko, da bi človek poslal telegram in ene k*** nogavičke, pove o človeku več, kot bi si kdorkoli želel vedet. zihr je kje pameten, da je dedek, ampak mi o tem ne vemo nič. grozn, a ne?

sej takmu človeku male niti v roke ne bi dala, ampak kako so ljudje res lahko tak podn, pa ne bom nikol zastopla.

se lahko samo podpišem..................user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 731
10.11.2008 19:05:19   
ključek
danes je 7 dan po cepljenju.

za katero cepljenje pa gre?? je zato imela takšno reakcijo na hrano-da jo je zavračala????user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 732
10.11.2008 20:07:21   
nell
Hej pikice pokice!

Mojcek - sem vesela zate in za Živo, da se stvari vsaj umirjajo - držim pesti še naprej. Verjamem da ti je kr odleglo, ko je vsaj malo bolje.
Sem pa posledično kr sama ratala skeptik ali naj dam Tiborja cepit proti Rotsvirusu ali ne.

Glede tvojega tasta - vem da to boli, vem da te jezi - pri nas je moj oče tak - njegov prvi vnuk mu je španska vas - ve da obstaja, vendar ga to sploh ne gane. Sej ne da ga pogrešam, sam vseen mi pa tud ni.

Kaj je s kavo ta teden? Sicer je res napovedano slabo vreme - naj bi bil skos dež. Kakšna varianta, da se dobimo v Hrastniku???

mi smo skopani in že pridno pančamo, smo ga dans mal namatrali in sploh ni utegnal prit do lepotnega popoldanskega spanja in je bil zdele zvečer siten k kaka muha - no pa ura za spanje je bla že tud na sporedu.

Se ves čas sprašujem, če bo takšna ura, za spanje,  zdej ostala, al se potem našim pikecom, ko malo zrastejo vse skp zmeša in ga z urami spet svirajo.

hja zdej pa veselo na likanje - v sredo imava pregled kolkov in res upam, da bo konc teh plenic no - jih mava oba že poln kufer.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 733
   [Brisano sporočilo]
10.11.2008 21:45:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nell)
  Neposredna povezava do sporočila: 734
11.11.2008 9:27:12   
netki
joj mojcek1, kaj naj ti še rečem.....še vedno verjamem, da ni nič hujšega in bo kmalu jedla, to ti iz srca želimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 735
11.11.2008 12:06:40   
netki
špelin@....si bla detektivka, si ujela falote???

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 736
   [Brisano sporočilo]
11.11.2008 13:24:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 737
11.11.2008 13:34:44   
netki
mojcek1....to pa nimam pojma...sam ne razmišljat da bo treba it, boš videla jutri.....če bo pa treba pa HB da bodo našli tisto kar jo muči...vso srečo

Neposredna povezava do sporočila: 738
   [Brisano sporočilo]
11.11.2008 14:40:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 739
11.11.2008 16:34:59   
špelin@
mojcek1 user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 740
11.11.2008 18:49:47   
natasa34
mojcek, po tem kar opisuješ bi znalo biti vnetje požiralnika. Sicer nisem strokovnjak ampak Živa se po mojem tko obnaša. S tem, da ji verjetno čaj pomirja, mleko pa vzdraži. Upam, da to ne drži in, da  bo vse ok. Držim pesti jutri user posted image user posted image

Kaj pa kavica ta teden??? nell je že dala predlog. Kaj pa ostale nič kofetkanja???
nell, sem za hrastnik, če bo še katera za

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 741
11.11.2008 18:52:58   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: natasa34
Kaj pa kavica ta teden??? nell je že dala predlog. Kaj pa ostale nič kofetkanja???
nell, sem za hrastnik, če bo še katera za

Tudi jaz lahko pridem v Hr., če se boste tako zmenile user posted image

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 742
11.11.2008 18:55:25   
natasa34
no sva že dve za hr user posted image user posted image , samo, da nam zdaj spet nell kam ne pobegne, he he.
mojcek, upam, da boš tudi ti za kofe

špelin@, nisem zasledila, kaj si ti ukrepala za tiste slike iz RTGja, so se našle?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 743
11.11.2008 18:57:52   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: natasa34
špelin@, nisem zasledila, kaj si ti ukrepala za tiste slike iz RTGja, so se našle?

Ni bilo treba ukrepat, ker so se danes zjutraj čudežno našle... Na srečo ni pljučnica, je pa obstruktivni bronhitis user posted image

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 744
11.11.2008 19:03:00   
natasa34
fajn, da ni pljučnica .... user posted image user posted image
za bronhitis pa zdaj vsaj vedo kako zdraviti naprej, upam, da bo z Gregijem vsakdan boljše

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 745
   [Brisano sporočilo]
11.11.2008 21:40:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu natasa34)
  Neposredna povezava do sporočila: 746
11.11.2008 21:56:56   
natasa34
na žalost se to vidi z gastroskopijo, je pa to lahko posledica oz. spremljevalka refluksa - od vsega vračanja hrane nazaj v požiralnik se ta vname in peče in boli.

Neposredna povezava do sporočila: 747
11.11.2008 22:01:09   
natasa34
jutri vprašaj P če bi bilo mogoče, da je to. Pa če se da z njo zmenit, bi ti po moje lahko dala za probo (gastal, rupurut) pač varianto za dojenčke, ne vem zdaj točno katera je. To bi ji moralo pomagati če je to to.

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 748
12.11.2008 8:07:46   
netki
auroraaaaaaaaaaaa.....kje si ti nam user posted image  user posted image  user posted image

mojcek1....še vedno stiskam pesti

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 749
   [Brisano sporočilo]
12.11.2008 9:19:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?