|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
4.11.2008 11:10:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 626
   RE: Zasavske mamice 2008 :)
4.11.2008 13:05:56   
orhideja31

punce mi smo se danes potepali po LJ.ne dolgo ampak smo nakupili par stvari,jaz ene hlače,malim dvema kape,mož pa jakno.....pa za sestro darilo za rd....kaj sem kupila pa vam povem ko ga najprej njej dam user posted image

Špelin@,no si najdla prispevek...grozno kajne !!!!škoda da se tkole izživljajo nad starejšimi ljudmi in jih po domače povedano nategujejo.....zato da se lahko en pikzigmar vozi z mercedezem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nič,vam še zvečer kaj napišem zdej se morava počasi pripraviti za plavanje....

DVA SONČKA SIJETA V NAŠE ŽIVLJENJE.....

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 627
4.11.2008 13:16:38   
netki
kolk stopinj ima ta voda v hrastniku?

(odgovor članu orhideja31)
Neposredna povezava do sporočila: 628
4.11.2008 13:39:47   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: netki

ELMA.....a veš da imam neki stvari za punčko k sem jih dobila za žigata ampak to ne morem fantku oblečt, je pa novo in nerabljeno

Tudi če je rabljeno bom vzela , se bomo zmenile za ceno user posted image

Tudi jaz sem pogledala un link ....groza user posted image user posted image user posted image user posted image  , nimam besed .

< Sporočilo je popravil ELMA -- 4.11.2008 13:42:33 >

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 629
4.11.2008 21:07:16   
orhideja31
  me to you,

VSE NAJBOLJŠE !!!!!!!          user posted image  

user posted image

< Sporočilo je popravil orhideja31 -- 4.11.2008 21:10:21 >

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 630
4.11.2008 21:20:56   
ključek
oooooooooooooooooooooooooooo..............................................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 631
4.11.2008 22:36:10   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: orhideja31
  me to you,

VSE NAJBOLJŠE !!!!!!!          user posted image  

user posted image  

Se pridružujem čestitkam user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 632
4.11.2008 23:06:10   
netki
me to you....happy B`dayuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 633
5.11.2008 7:09:34   
ključek
hvala hvala..................user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 634
5.11.2008 7:56:35   
natasa34
me to you, vse najboljše user posted image

Kavica ta teden?

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 635
5.11.2008 8:27:09   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: natasa34
Kavica ta teden?

Itak user posted image  Samo jaz bi najlažje jutri, ker se grem v petek najverjetneje potepat user posted image

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 636
5.11.2008 9:55:05   
orhideja31
men je tud v redu...za jutri...........anejči sicer nekaj kašlja a ni sile je rekla zdravnica.virozica,fajn nos pucat ter sirup za izkašljevanje

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 637
5.11.2008 10:00:29   
špelin@
punce mi smo se danes potepali po LJ.ne dolgo ampak smo nakupili par stvari,jaz ene hlače,malim dvema kape,mož pa jakno.....pa za sestro darilo za rd....kaj sem kupila pa vam povem ko ga najprej njej dam user posted image
user posted image  za uspešne nakupe user posted image

Špelin@,no si najdla prispevek...grozno kajne !!!!škoda da se tkole izživljajo nad starejšimi ljudmi in jih po domače povedano nategujejo.....zato da se lahko en pikzigmar vozi z mercedezem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nič,vam še zvečer kaj napišem zdej se morava počasi pripraviti za plavanje....
Ma med temi naivneži sta tudi moja starša..... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 638
5.11.2008 10:01:46   
špelin@
men je tud v redu...za jutri...........anejči sicer nekaj kašlja a ni sile je rekla zdravnica.virozica,fajn nos pucat ter sirup za izkašljevanje

user posted image user posted image user posted image  za Aneja!!! Midva z Gregijem greva danes najbrž spet k P, tale njegov kašelj je obupen, poleg tega mu spet piska v pljučih user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 639
5.11.2008 10:50:30   
natasa34
ok, jutri user posted image user posted image

Prej sva šle z Evo k P po napotnico za UZ kolkov. O naši dr. Bec spet ni sledu ... jo je danes menjala se ne spomnim priimka,baje je zdravnica za odrasle, halooouser posted image
Sicer ni bolna, ampak vseen se mi zdi tole že too much. sem se odločila, da menjava P pa tudi če se bo treba vozit v drugi kraj.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 640
5.11.2008 10:52:17   
natasa34
Špelin@, dobro opravita. Upam, da čimpre mine tole vaše kašljanje user posted image user posted image

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 641
5.11.2008 11:15:23   
orhideja31
nataša34,dr.bastič je bla dons zdravnica................

midva imava upam da danes zadnjo kontrolo kolkov...

Špelin@,fajn opravitauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 642
5.11.2008 11:22:27   
lunca2
me to you vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

Ažbe je bil tudi bolan. Je imel tri dni visoko vročino (39,5). Dobil je sirup hiconcil. Vročina padla v enem dnevu in sedaj je že skoraj zdrav. user posted image

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 5.11.2008 11:24:01 >

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

Neposredna povezava do sporočila: 643
5.11.2008 11:37:54   
orhideja31
lunca2,samo da je zdaj bolje...k tale vročina je bla pa res visoka...bogi Ažbe.....prideš jutri na kufe v Zagurje ????user posted image user posted image user posted image (smajliji za govorico)...

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 644
5.11.2008 12:04:11   
ELMA
Živjo.... mi smo tudi bolaniuser posted image , predsvem jaz , ponoći vručina 39 .Emi skoz teče iz nosu , user posted image HB vročine za enkrat ni .
Lunca samo da je Ažbe  že boljš .user posted image user posted image user posted image user posted image

me to you...

user posted image

Špelin@ dobro opravita ....

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

Neposredna povezava do sporočila: 645
5.11.2008 12:08:39   
špelin@
Hvala, punce user posted image user posted image user posted image

orhideja31, user posted image user posted image user posted image  za UZ kolkov!!!

lunca2, super, da je Ažbe boljši user posted image

ELMA, user posted image user posted image user posted image  za vse vas, da se pozdravite.

natasa34, ja, dr. Bastičeva je za odrasle. Jaz pa upam, da dr. Grošljeve danes ne bo nadomeščala anesteziologinja, ker nam je že 2x predpisala napačni zdravili in je potem Grošljeva za njo popravljala... V takem primeru raje počakam na jutri, ko bo skoraj zagotovo Grošljeva...

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 646
5.11.2008 12:39:43   
natasa34
groza tole s temi pediatri v zagorju ....
Midve imava v začetku decembra še en UZ kolkov, ker še vedno ni vidno jedro glavice ali neki takega user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 647
5.11.2008 12:41:57   
ključek
hvala tudi ostalim fejst zasavkam za čestitke................user posted image user posted image

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 648
5.11.2008 15:29:40   
orhideja31
kolki so v redu,hvalabogu-končno...........

datum za cepljenje pa imava zdaj drugo sredo in upam da ne bo takrat tud kaj smrkal...

torej ob kateri uri jutri.okrog pol desetih????

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 649
5.11.2008 16:00:04   
natasa34
menda okrog pol desetih.
Kaj bomo spet samo me tri? user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?