netki -> RE: Zasavske mamice 2008 :) (29.10.2008 7:58:09)
|
IZVIRNO SPOROČILO: nell Hojla! Midva sva tud danes mela drugič posvetovalnico in smo ugotovili, da kr pridno rastemo in se redimo. Težek je že 5680 g in velik 60 cm - pa ravno danes je star točno dva meseca. Sem ga opazovala danes ko je pančal in sem razmišljala, da ne morem verjet, da ga imam, da je rastel v meni in da je zdej že tok velik. Pol sva se pa z mojim pogovarjala in sem cela žalostna ugotovila, da mi manjka del filma , da sem res prikrajšana ker sem mela CR in da mi je kdaj zarad tega tud hudo. Je tak bedast občutek, ko pomislim na to, da je rastel v meni in pol je bil naenkrat kr tu, brez da bi se js kej orng zavedala. Je tak beden občutek, k da bi šel v kako štacuno menjavo naredit - no tak prazen občutek. Eh mal sem solzne volje danes zgleda...jutri je nov dan. nell.....logično da tko razamišljaš....sem bla na tvojem mestu pri prvem porodu in poznam te občutke. Na jok mi je šlo ob misli, da moje telo ni narejeno tako, da bi rodilo dete in da bom za to čudoviti izkušnjo prikrajšana. Si ne moreš mislit kolk sem jst prejokala in se presekirala, da posledično tud moj ni mogu vidit rojstvo svojega sina, da ga nisem dobila prva na prsi, da nisem zaslišala prvega joka......ampak poglej z druge plati.....meni je CR rešil življenje mojemu pikcu, tebi je olajšal bolečine...bog ve kako bi blo če bi....... in evo v drugo sem rodila naravno, brez problemov in prevelikih muk......ponosna da se doživela oboje imam dve različni izkušnji.....vesela sem da je bilo tako.....kakorkoli, tako nam je usojeno če se bosta odločila še za enega, bodi prepričana da so možnosti da okusiš čar rojevanja tvojega bebija..... konec koncev pa.......nosila si ga 9. mesecev in rodila....pa kakorkoli že, bodi ponosna da ga imaš in lahko uživaš sedaj ob njem
|
|
|
|