nell -> RE: Zasavske mamice 2008 :) (13.8.2008 22:44:35)
|
Hej punce! Spet jst na hitr, komentiram pa vse kasneje. V kurilnici je prišlo do kurt šlusa na bojlerju in je to mogl tlet kr neki časa, noben od nas nič zavohal...sosedu je en pozvonu - bog ve kdo - ziher en angel varuh in ko je sosed šel vn pogledat, je vidu dim, pa je mal obhod naredu, ker se mu je čudn zdel, da en ob pol petih haca...pol je pa ogenj vidu in nas je v luft vrgu. Zdej k gledam nazaj se mi zdi k v filmu, k da bi bla izven telesa in bi opazovala. Smo že boljše...glavno je, da smo mi ok, ostalo bomo že poštimal. Js sem danes počistila svoj štuk, sploh nisem vedla, da se te presnete saje vsepovsod vsedejo...sem ravno konc s pospravljanjem...še tuširat sem se mogla z mrzlo vodo, ampak je vseen pasalo. Moj in tast sta se lotila najbolj umazanga dela v spodnjem štuku, ki je btw cel črn, tašča pa srednjega, ampak je tulk tega, da ji bom jutr tud js pomagala kolk bom pač lahka. Me pa vse boli, od lasa na glavi do prsta na nogi in neki čudn se mi dogaja po trebuhu...ampak sem se že pomenla s tamalim in bomo počakal še vsaj do petka. V glavnem sem ok in gre...sem pa vilda da je govora o EA in če mi jo zdejle kdo naštima bi jo z veseljem sprejela. Sicer je pa tud moja prjatlca rodila z njo in je rekla, da ji ni žal in da nikol ne bi več brez nje.
|
|
|
|