honey -> RE: Vodna postelja (29.8.2008 8:18:00)
|
Se strinjam s Tadii. Mi2 z možem imava Lectusovo že 8. leto in je res super. Tudi njihov odnos do strank mi je zelo všeč. Npr. je bila luknjica v jedru (sicer ne vem točno, od kje, možno je, da jo je preluknjala muca s krempljem) in je prišel serviser takoj naslednji dan, zaflikal jedro, obenem pa pregledal celo posteljo - vse brezplačno, pa ni bila več v garanciji. Imava ločeni jedri, ne vem, koliko dušilcev je notri, sem pozabila, ampak vodne postelje ne menjava za nobeno ležišče. Tudi, ko smo se selili, so nama v Lectusu posodili brezplačno črpalko z navodili za premontažo, potem naju vsako leto obvestijo, kdaj poteče rok za nabavo čistila za vodna jedra ipd. V glavnem, da skrajšam - so dražje postelje, ampak so najdlje na tržišču (pri nas) in tudi servis imajo zagotovljen takoj, ko ga potrebuješ. Mi2 sva se zanimala tudi za druge postelje takrat, pred leti, ampak sva se na koncu odločila za Lectus. Sva se že prevečkrat nadrsala pri drugih stvareh, da bi kupovala še najcenejše in gledela na par €. Tako sva vsaj brez skrbi.
|
|
|
|