Anonimen -> menstruacija 10 dni prezgodaj ali kaj bi to bilo?? (11.8.2008 13:29:55)
|
Punce ne zamerit zaradi anonimnosti, ampak če bo kaj pametnega iz tega vam bom sporočila tudi brez anonimnosti, za zdaj pa kanček vraževernosti... stvar je taka, moja menstruacija je vsaj zadnje čase točna skoraj ko ura, na 28 dni, razen na morju sem jo dobila 3 dni prej, sklepam da zaradi spremembe klime. Moja zadnja menstruacija je prišla 23.7 zvečer, torej danes bo 19 dan ciklusa, če prvi dan M. štejem za prvi dan cviklusa. M. sem pričakovala nekje čez 10 dni, 20.8 - 21.8. Vedno jo tudi par ur prej čutim, točno določena bolečina v trebuhu, ki jo napove! Danes zjutraj pa....krvav madež! Ups, nekam kmalu se mi zdi! Teta se ponavadi nato ulije, to pa ne! Ovulacijo sem čutila cca. 6 dni nazaj. Pravijo da je vgnezditvena krvavitev bolj redek pojav, zdaj se sprašujem ali je možno da se mi je zgodil? Ali pač spet en čuden preblisk mojega telesa? Ali je dosti od vas opazilo madeže ob vgnezditvi (delamo na [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]) in kako močna krvavitev je to bila? in druga stran - ali se vvam je zgodilo da bi sicer redno mensrtruacijo dobili kar 10 dni prej? Punce tisočkrat hvala!
|
|
|
|