zaklenjene slike (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

smrka -> zaklenjene slike (3.3.2005 8:41:44)

nosecke imam vprasanje. Nekatere daste slike svojih malckov na net... potem jih se zaklenete da se jih ne more videti, v cem je poanta? Ce nebi rade da se gledajo potem jih ne dajajte na net.
:kuza:

bobek05 -> zaklenjene slike (3.3.2005 9:02:24)

Ne vem v čem je fora, da ene dajo dostop (geslo) do slik samo nekaterim (predvidevam, da tistim, ki jih poznajo ali pa si že dalj časa dopisujejo). Odločitev je vsekakor njihova. Jaz sem se danes prvič spomnila, da bi lahko dala kaj v svoj album - kakšno svojo slikco.

Mimogrede. Tvoj otroček je čudovit. Rok imaš 18.7.? Jaz ga imam pa 3.7. Slikice od :duda: pa še ni med mojimi albumi, ker jo bom dobila v torek, ko imam UZ. Takrat bom mogoče celo izvedela za spol :duda:

Lepo nosečnost ti želim

:nosecka: v 23t

vesnaRR -> zaklenjene slike (3.3.2005 9:48:26)

Albumi niso namenjeni samo temu, da jih člani RR (prijavljeni) gledajo, temveč služijo širšim namenom, kakšnim, določa avtor.
Zaklenjene slike pa lahko vidi vsak, ki ima geslo - prijavljen ali pa neprijavljen.
Preko zasebnih sporočil pa lahko prosiš vsakega uporabnika za geslo, če si želiš ogledati njegove slike.

Lp, Vesna

smrka -> zaklenjene slike (3.3.2005 9:59:32)

8) Hvala bobek05 za pohvalo mojega malcka... Se ze vidi na slikici da mi je zelo podoben :) Bila sem v pon. prvic na UZ in sem kar zarela od srece ko sem gledala kaj imam v busitu... nepopisno veselje. Skoda ker se ni videl spol.. mogoce se bo na drugem UZ, v maju ko bo ze vecji.
Zelim ti lepo nosecnost :nosecka:

:nosecka: v 20 t

Anonimen -> zaklenjene slike (3.3.2005 14:59:50)

Kakor je že napisala Vesna- vse pač ne želijo, da bi vsi videli slike.

smrka -> zaklenjene slike (3.3.2005 16:19:17)

ja pac je tako.:)-

bobek05 -> zaklenjene slike (3.3.2005 17:05:56)

Tajci*, hvala, počutim se odlično. Brez kakršnih koli komplikacij...

Upam, da bom v torek izvedela kaj brca v mojem trebuščku (8.3.) ko imam UZ (morfologijo). Si lahko predstavljaš, da sem komaj v 23t? Meni na koncu nič več ne bo prav... :((

špelin@ -> zaklenjene slike (3.3.2005 17:40:27)

Vau, smrka, čudovita slikica :bravo::bravo::bravo::bravo:

:rozica::rozica::rozica:

beba76 -> zaklenjene slike (3.3.2005 20:02:12)

Vau, Bobek, to pa je ornk buši za 23 tednov...:bravo:

Daj ga malo razgali, da vidimo, če nisi dala kakega pojštra v hlače:)-:)-:)-:)-:)-:)-

špelin@ -> zaklenjene slike (3.3.2005 20:24:01)

oooo, bobek, kakšna sexi mamica :bravo:

:rozica::rozica::rozica:

smrka -> zaklenjene slike (3.3.2005 20:58:10)

bobek, kaj ce mas dvojcke? Jest mam tud velik busi za 20 tednov, sem mislila da sta zihr dva.. no eden je :):kuza:

mehurčica -> zaklenjene slike (7.3.2005 22:17:51)

Smrka, jaz sem si dala nekatere albume, ki so že zelo dostikrat ogledani, pod ključ, da jih sedaj še lahko moja mami v službi malo pokaže(ni prijavljena na RR)ali pa jih moji domači kdaj pogledajo in kakemu obisku pokažejo.
Vsi moji znanci ali prijatelji se pač ne prijavijo na RR in je lažje, če jim dam samo link in vpišejo geslo.

Za srečanja imamo pač tako da so pod ključem, ker nekaterim ne paše, če jih vsi vidijo.

Če pa želiš kake slikice videt, pa komot lahko prosiš za geslo. Jaz ti ga z veseljem dam.:)

Pa-pa:miska: in lepo nosečnost ti želim in seveda lepega, zdravega otročka.:) Imaš zelo lepo slikico od UZ-a.

pravljica -> zaklenjene slike (9.3.2005 10:53:06)

oj bobek...kje si bila tako dolgo (mislim, ker te ni blo na forumu)? najini roki so kar blizu (5.7.)...sam iz tega konca ni še nobene v začetku julija...od kod si ti?
buši mi je pa všeč...sem se že bala, da je samo moj tako velik v teh tednih 8)
a greš privat na morfo, ali ti bo tvoja G delala? sem bla včeraj razočarana, ker se moja sploh ni potrudla, da bi vidla spol...seveda ni časa, ko je polna čakalnica in si je ogledala samo tisto, kar je mogla izmerit...dobro da sem bila že v črnučah samoplačniško in mi je tam potrdila podatek z NS, da se res lepo vidi lulček :bravo:

Stran: [1]