Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: se pridružujem Sandrin 11.8.2008 16:04:05
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Aha, saj je brala. No, potem pa jaz rečem: Ja, vejšde.
|
|
RE: se pridružujem Sandrin 11.8.2008 16:28:13
|
|
|
|
Kontrakarambolšrauf
|
Upam da se me izpisuješ zgolj zato, da boš potem lahko preko drugega nicka (ki ga že imaš!!!) čekirala koliko uporabnic te bo iskalo in objokavalo tvoj odhod . Pa FSM
|
|
RE: se pridružujem Sandrin 11.8.2008 17:22:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala vam, koke Nenazadnje pa tudi Volgi, katere ignoranca je bila še daleč najbolj korektna od ostalega pasjega laježa. Pa sem se nekaj naucila od tebe. Da koke lajajo. Kako zanimiv je vcasih svet.
|
|
|
|
RE: se pridružujem Sandrin 11.8.2008 17:27:03
|
|
|
|
r1ta
|
No saj sem že zdavnaj rekla da caffee nima vseh šalc v omari... Očitno jih gre zdaj iskat. Pa srečno!
|
|
RE: se pridružujem Sandrin 11.8.2008 17:40:18
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta No saj sem že zdavnaj rekla da caffee nima vseh šalc v omari... Očitno jih gre zdaj iskat. Pa srečno!
|
|
|
|
RE: se pridružujem Sandrin 11.8.2008 17:42:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sm te rada brala! Srečno, kofe... mam filing, da se beremo še kdaj pod tvojim drugim nikom...
|
|
|
|
RE: se pridružujem Sandrin 11.8.2008 17:43:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa kaj te nicke tako spremnjate? V cem je fora?
|
|
|
|
RE: se pridružujem Sandrin 11.8.2008 18:09:42
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Pa kaj te nicke tako spremnjate? V cem je fora? Da se dogaja . No upam, da so v real life bolj konstantne.
|
|
|
|
RE: se pridružujem Sandrin 11.8.2008 18:12:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija a boš preživela brez vse te pozornosti, ki si jo zanje čase tako patetično iskala? ali si se včalanila na kak drug forum...... očitno mi ratuje pridobiti pozornost, se ti ne zdi Ja, na drugem forumu sem že dalj časa včlanjena, saj to pa menda veš ne?
|
|
|
|
RE: se pridružujem Sandrin 11.8.2008 18:14:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Pa kaj te nicke tako spremnjate? V cem je fora? Da se dogaja . A samo to. Prav.
|
|
|
|
RE: se pridružujem Sandrin 11.8.2008 18:17:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Ampak moderatorji (razen Pikca) so pa vsi za en klinac, nič od nič od njih. Mater koga moram zdele osebno zjebat, da me vsaj bannajo, če me že izpisat nočjo..? Mater sem pised off...
|
|
|
|
RE: se pridružujem Sandrin 11.8.2008 18:17:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo s kaksnim novim kapucinom postrezi. Ocitno se caka, da kafe napreduje.
|
|
|
|
RE: se pridružujem Sandrin 11.8.2008 18:22:59
|
|
|
|
Pikec
|
IZVIRNO SPOROČILO: caffee Ampak moderatorji (razen Pikca) so pa vsi za en klinac, nič od nič od njih. Mater koga moram zdele osebno zjebat, da me vsaj bannajo, če me že izpisat nočjo..? Mater sem pised off... Jerneji RR piši...
|
|
|
|
RE: se pridružujem Sandrin 11.8.2008 18:24:27
|
|
|
|
Rubin.
|
Sam je , če moraš non stop čekirat al je že al ne.
|
|
|
|
RE: se pridružujem Sandrin 11.8.2008 18:24:27
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: caffee IZVIRNO SPOROČILO: rija a boš preživela brez vse te pozornosti, ki si jo zanje čase tako patetično iskala? ali si se včalanila na kak drug forum...... očitno mi ratuje pridobiti pozornost, se ti ne zdi Ja, na drugem forumu sem že dalj časa včlanjena, saj to pa menda veš ne? kafe, a nisi med izbrisanimi? tak si kak pleve: nikak da se ga rešiš
|
|
RE: se pridružujem Sandrin 11.8.2008 18:25:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Sam je , če moraš non stop čekirat al je že al ne.
|
|
|
|
RE: se pridružujem Sandrin 11.8.2008 20:07:43
|
|
|
|
Anonimen
|
And now, The end is near, And so I face, The final curtain, kako gre že naprej Frenkieboy? Aja, ni še konec ne, to začetek je....
|
|
|
|
RE: se pridružujem Sandrin 11.8.2008 20:38:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa ne štekam če si se že izpisala in se tule na dolgo in široko poslavljaš, zakaj ves čas čekiraš če si izpisana, odgovarjaš še vedno na poste in stokaš kako grozne smo. Pa pejt že enkrat da bo mir in ne vračaj se več. Pa upam da boš na tole tudi odgovorila ker te še vedno matra RR
|
|
|
|
RE: se pridružujem Sandrin 11.8.2008 20:52:52
|
|
|
|
haloze
|
pa fajn si jo mej
|
|
|
|
RE: se pridružujem Sandrin 11.8.2008 20:55:57
|
|
|
|
issa
|
IZVIRNO SPOROČILO: haloze pa fajn si jo mej
|
|
|
|
RE: se pridružujem Sandrin 11.8.2008 21:03:51
|
|
|
|
petja
|
IZVIRNO SPOROČILO: caffee Ampak moderatorji (razen Pikca) so pa vsi za en klinac, nič od nič od njih. Mater koga moram zdele osebno zjebat, da me vsaj bannajo, če me že izpisat nočjo..? Mater sem pised off... Ja a še nisi šla? Sej ti ni treba čakat, da te izbrišejo. Pač ne odpri RR pa bo.
|
|
RE: se pridružujem Sandrin 11.8.2008 21:09:13
|
|
|
|
ssevin
|
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?