Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: se pridružujem Sandrin 11.8.2008 13:16:27
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: se pridružujem Sandrin 11.8.2008 13:18:43
|
|
|
|
rija
|
meni pa se da.... itak
|
|
RE: se pridružujem Sandrin 11.8.2008 13:19:04
|
|
|
|
mojamura
|
sicer ti veš zakaj greš, ampak res si tega kar se na forumu piše/bere ni treba gnat k srcu. želim pa ti vse najboljše še dalje adijo p.s. tudi jaz si nisem menjala pa si tudi ne bom menjala nicka.
|
|
RE: se pridružujem Sandrin 11.8.2008 13:22:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: caffee Ah, z novim nickom pa tut ne mislim prihajat, ker to mi je pa BV
|
|
|
|
RE: se pridružujem Sandrin 11.8.2008 13:47:29
|
|
|
|
ElaM
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: caffee Ah, z novim nickom pa tut ne mislim prihajat, ker to mi je pa BV Izjava dneva.
|
|
RE: se pridružujem Sandrin 11.8.2008 13:51:20
|
|
|
|
Rubin.
|
O kakšen teater za dva izpisa. Sej pa nista , da je treba "osmrtnice" na rr dajat. Se izpišeš pa je, nebosta ne prvi ne zadnji.
< Sporočilo je popravil Rubin. -- 11.8.2008 13:52:56 >
|
|
|
|
RE: se pridružujem Sandrin 11.8.2008 13:58:26
|
|
|
|
silvya
|
OK, če se že kdo ima namen izpisat, ne razumem zakaj mora to tako oglašat Če bi to bila moja želja bi to ziher storila tako, da še opazli ne bi, da me ni. A ste eni res potrebni takšne pozornosti, ko eni mali otroci?
|
|
|
|
RE: se pridružujem Sandrin 11.8.2008 14:01:02
|
|
|
|
Naja31
|
Zato ker ni fora, da se sam izpišejo, ampak je treba vsem to napovedati, ker mislijo, da nas bo to kaj prizadelo. Meni je vseeno ali na moj post odgovori neka kaffe ali sandrin, ker je pomemben odgovor in ne oseba ki ga je napisala.
|
|
|
|
RE: se pridružujem Sandrin 11.8.2008 14:07:24
|
|
|
|
puncica
|
ja no očitno nisem pustila pečata v tvojem srcu, da sem ostala neopažena se pa vseen lepo imej, pa čim manj bolečih ušes s tamalo, čim manj zadahov, prdenja in smrdenja ti želim, pa pridi še kej pogledat na RR, sej vem da ti bo dolgčas in kmal prideš nazaj
|
|
RE: se pridružujem Sandrin 11.8.2008 14:14:50
|
|
|
|
Rubin.
|
A ste eni res potrebni takšne pozornosti, ko eni mali otroci? Ja bi se strinjala. Moja triletnica je zdaj v takšni fazi: mami glej me, glej me....
|
|
|
|
RE: se pridružujem Sandrin 11.8.2008 14:16:24
|
|
|
|
Katey
|
Oprosti ampak, če si se izpisala zaradi mnenj takih uporabnic, ki so na tej temi najglasnejše, te ne razumem, ker so meni osebno mnenja takih 'ubogih cvetk' res popolnoma nepomembna in verjamem v to da je potrebno takim pomagat.
|
|
|
|
RE: se pridružujem Sandrin 11.8.2008 14:16:30
|
|
|
|
Volga
|
|
|
|
|
RE: se pridružujem Sandrin 11.8.2008 14:20:03
|
|
|
|
arielca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga
|
|
RE: se pridružujem Sandrin 11.8.2008 14:20:28
|
|
|
|
silvya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katey Oprosti ampak, če si se izpisala zaradi mnenj takih uporabnic, ki so na tej temi najglasnejše, te ne razumem, ker so meni osebno mnenja takih 'ubogih cvetk' res popolnoma nepomembna in verjamem v to da je potrebno takim pomagat. Ubogih cvetk? Govoriš o sebi? Ker slučajno vidim cvetko v tvojem avatarju.
|
|
|
|
RE: se pridružujem Sandrin 11.8.2008 14:21:41
|
|
|
|
arielca
|
Ko smo že pri poslavljanju ... A se je Matilda tut poslovila ?
|
|
RE: se pridružujem Sandrin 11.8.2008 14:24:03
|
|
|
|
Katey
|
IZVIRNO SPOROČILO: silvya IZVIRNO SPOROČILO: Katey Oprosti ampak, če si se izpisala zaradi mnenj takih uporabnic, ki so na tej temi najglasnejše, te ne razumem, ker so meni osebno mnenja takih 'ubogih cvetk' res popolnoma nepomembna in verjamem v to da je potrebno takim pomagat. Ubogih cvetk? Govoriš o sebi? Ker slučajno vidim cvetko v tvojem avatarju. Ne o takih, ki si želijo še ostati cvetke pa so žal že odcvetele, upam da ne pašeš med njih .
|
|
|
|
RE: se pridružujem Sandrin 11.8.2008 14:24:12
|
|
|
|
silvya
|
IZVIRNO SPOROČILO: arielca Ko smo že pri poslavljanju ... A se je Matilda tut poslovila ? A tudi? Saj več sploh z ničemer nisem na tekočem.
|
|
|
|
RE: se pridružujem Sandrin 11.8.2008 14:25:18
|
|
|
|
Noseckica
|
IZVIRNO SPOROČILO: arielca A se je Matilda tut poslovila ? Samo, da je ni Matilda obiskala.
|
|
|
|
RE: se pridružujem Sandrin 11.8.2008 14:27:13
|
|
|
|
silvya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katey IZVIRNO SPOROČILO: silvya IZVIRNO SPOROČILO: Katey Oprosti ampak, če si se izpisala zaradi mnenj takih uporabnic, ki so na tej temi najglasnejše, te ne razumem, ker so meni osebno mnenja takih 'ubogih cvetk' res popolnoma nepomembna in verjamem v to da je potrebno takim pomagat. Ubogih cvetk? Govoriš o sebi? Ker slučajno vidim cvetko v tvojem avatarju. Ne o takih, ki si želijo še ostati cvetke pa so žal že odcvetele, upam da ne pašeš med njih . Kaj pa vem kam pašem Sem bolj tak individualist. V glavnem pa tukaj tudi ne čvekam ravno veliko. Ker zadnje čase več nikogar ne poznam, oz. ne prepoznam.
|
|
|
|
RE: se pridružujem Sandrin 11.8.2008 14:31:44
|
|
|
|
NevenkaP
|
Aha, spet ena Drama Queen. Saj res že nekja časa ni bilo nobene. smajlikisiizpahnečeljustodzehanja
|
|
|
|
RE: se pridružujem Sandrin 11.8.2008 14:34:49
|
|
|
|
Katey
|
[/quote] Kaj pa vem kam pašem Sem bolj tak individualist. V glavnem pa tukaj tudi ne čvekam ravno veliko. Ker zadnje čase več nikogar ne poznam, oz. ne prepoznam. [/quote] Se zna zgodit, če si preveč tukaj gor, da te okužijo z virusom sarkazem, kateremu je podleglo kar nekaj uporabnic, aja pa virus spremlja še verbalna napadalnost . Tko da pazi.
|
|
|
|
RE: se pridružujem Sandrin 11.8.2008 14:37:34
|
|
|
|
silvya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katey Kaj pa vem kam pašem Sem bolj tak individualist. V glavnem pa tukaj tudi ne čvekam ravno veliko. Ker zadnje čase več nikogar ne poznam, oz. ne prepoznam. Se zna zgodit, če si preveč tukaj gor, da te okužijo z virusom sarkazem, kateremu je podleglo kar nekaj uporabnic, aja pa virus spremlja še verbalna napadalnost . Tko da pazi. A res? Nisem vedla. Hvala za opozorilo.
< Sporočilo je popravil silvya -- 11.8.2008 14:38:34 >
|
|
|
|
RE: se pridružujem Sandrin 11.8.2008 14:39:59
|
|
|
|
kvaražugon
|
O madona, kaj bomo pa zdej brez vsakodnevnega kafeta? Kdo nam bo adrenalin dvigal? Zdej bomo pa cele dneve zaspane...
|
|
RE: se pridružujem Sandrin 11.8.2008 14:42:32
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Caffeetka čao
|
|
RE: se pridružujem Sandrin 11.8.2008 16:02:38
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: caffee IZVIRNO SPOROČILO: barika a boš samo nick zamenjala, al greš za vedno za zmeraj, na srečo Ja, vejšde, bi rekla Volga, če bi tole brala.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?