genetika pri partnerju (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Spontani splav

Sporočilo

baanika -> genetika pri partnerju (11.8.2008 8:08:14)

ojla,

se pred 3 meseci sem vas na drugem forumu spraševala ce sem noseca, zdaj pa je vse v trenutku izpuhtelo.
Imela sem ambrazijo po malo krvavitve sem zagnala paniko in res, plod naj bi odmrl nekje med 8 in 9 mesecem.
najprej naj povem, kako sem hvaležna da vse tukaj gor pisete do najmanjse podrbobnosti- naprimer ko sem celo noc pred napovedano ambrazijo jokala niti nisem vedela kako poseg izgleda sem tukaj nasla ogromno odgovorov in tolazbe.

Zanima me sledeče- če mi bila slučajno možna kaksna povezava ali resnično narava sama izbira random in brez pravila?
Prejšnje dekle od mojega fanta je imelo identičen primer kot jaz. Menite da je morda z njegovimi genskimi zapisi kaj narobe?Morda je to smesno vprašanje toda sedaj v tem stanju pomislim na vse.

Kje se lahko opravi genski posvet? Kaj je njegov namen? Katere ženske in moski ga opravljajo in zakaj in koliko stane?

Hvala vam ce bi morda katera vedela odgovor?

fragola -> RE: genetika pri partnerju (11.8.2008 8:24:26)

Na žalost ua genski posvet, moraš trikrat splavit!!! Kruto ma resnično, nevem pa če je možno samoplačniško!

Sulfinija -> RE: genetika pri partnerju (11.8.2008 8:55:27)

Naju so dali na genetiko po tretjem ss.Mislim,da je zadevo tudi možno opraviti samoplačniško.Ko sma bila midva na genetiki ko so nama vzeli kri sta bila pred nama mož in žena in nama je sestra ki je jemala kri rekla,da sta ta dva pred nama bila na genetiki zardai dveh ss,doma pa imata dve zdravi punčki.Samo tega pa žal ne vem ali sta bila na napotnico ali pa samoplačniško.Najbolje bo da pokličeš v genetsko posvetovalnico in se tam zanimaš ali lahko prideš samoplačniško.

LP Mojca[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Stran: [1]