Gina
|
PO moje si pa malo preobčutljiva. Kaj pa vem, če se temu reče spreminjanje partnerja, če ti pove, kaj je njemu všeč. Se strinjam z ronjo in kayo. Če je mislil zelo drastično, potem je to res poseganje v tvoj lajf, če pa je mislil to kot nekaj neobveznega, kot nekaj, kar bi lahko občasno malo zamenjala, potem pa to ni glih za prekinjat vezo zaradi tega. MOgoče pa ne najdeš sorodne duše, ker reči včasih narobe vidiš, ker "picajzlaš". Meni zgoraj rečeno zihr ne bi povzročalo sivih las, še manj pa slabe volje. Kaj pa vem. Jaz bi šla čist z veseljem z njegovo kartico kaj kupit zase. Saj je luštno si včasih kaj privoščit. Jaz sem na enem sindikalnem izletu pogruntala, kolk je luštno, če imaš s sabo v trgovini par frendic, ki ti nosijo robo v kabino, ti pa probavaš reči, za katere jih sicer nikdar ne bi na rit nataknil, pa pogruntaš, da ti vendalre neprimerno bolj pristojijo, kot si mislil prej. Pa priznaj, da človek ni glih vsak dan enako razpoložen. Jaz bi en dan oblekla kaj zelo športnega, drugi dan malo bolj elegantnega, tretji dan obujem pete, četrti dan se mi ne da razmišljat, pa grem spet v športno - to je glih najlažja rešitev ko človek zjutraj ni razpoložen spljoooh, nejbolj ajnfoh in lenobno - vsaj zame. Drugače je pa tako... moj ves čas nosi trenirke, pa samo za ta boljšo priložnost obleče- kavbojke . Pa mu tudi včasih rečem, da če se ne misli kdaj pa vendarle zrihtat že končno zame, pa mu na misel ne pride, da je to odvzemanje svobode. Pa je še kar v majčkah in trenirkah, edino včasih, ko greva kam me vpraša, če gre lohk v kavbojkah.... Hočem ti reči, da če rečeš partnerju, če bi si nabavil še kaj, česar do sedaj ni imel, ne pomeni, da ga ne sprejemaš. To pomeni zgolj to, da si naveličan monotonosti, pa da bi ti bilo všeč, če bi kdaj zamenjal za kak dan svoj stil. Ne glede na to, če tega ne stori, ga še vedno ljubiš.
|