|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spreminjanje partnerja
11.8.2008 8:05:57   
Polona31
Pozdrav vsem tukaj!

Zanima me vaše mnenje glede spremninjanja partnerja. Že zadnjoč sem pisala o tem da izhajava iz povsem različnega okolja, on mestno dete, jaz iz kmetov. Ker živim v naravi z naravo, redko kdaj uporabljam make-up, kavbojke in majčka sta zame zakon. V glavnem uredim se praktično in udobno. On pa pravi da bi bilo fino če bi se začela ličiti, da moram v shoping, da zamenjam stil oblačenja, ker je moja garderoba  user posted image ...ne vem no...jaz njega ne želim oz nočem spreminjati, pa sigurno našla kaj kar bi lahko.
Po eni strani me to malo jezi, ker imam občutek da me ne sprejema takšne kot sem, po drugi strani si pa mogoče želeim spremembe...ne vem...vaše mnenje....več glav več ve. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spreminjanje partnerja
11.8.2008 8:13:51   
Anonimen
A nisi ti tista, ki je imela tak extra adrenalinski zmenek- ti pelješ, ti plačaš?user posted image  A to je zdaj že drugi partner?user posted image  Pa že takoj na začetku bi te rad spremenil?user posted image

(odgovor članu Polona31)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
11.8.2008 8:47:37   
pin
začni s takšnim govorjenjem še ti. 100% sem, da ima premalo mišic, pa premalo čisti doma, ni dovolj visok, pa 1x na mesec mu 10000% smrdi iz ust, pa tisto jed je slabo skuhal....

Ti lepo vrni, pa boš videla rezultat!!!! Pri vseh mojih bivših je to lepo "vžgalo", takoj so nehali.

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.8.2008 8:58:47   
Anonimen
No, če ravno ne nosiš do podpazduhe (ok, do popka no) segajočih spodnjih gat, se nimaš kej sekirat.

(odgovor članu pin)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
11.8.2008 9:02:26   
Barbara_L
A, dej dej. Požrl ti bo vso samozavest. Zakaj bi se spreminjala za nekoga, ko pa je veliko lepše biti z nekom, ki te sprejema točno tako, kot si. Življenje je včasih že samo dovolj zapleteno in ni treba, da nam ga komplicirajo še drugi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.8.2008 9:39:37   
timika
Kar fejst te naj jeziuser posted image , ker ta te res ne sprejema takšne kot si.
Ne dovoli si, da skuša že zdaj manipulirat s tabo - ta bi si te rad ustvaril po svoji podobi.
Pa saj si zgruntala že sama, kam pes taco moli.

Četudi ga imaš rada, si tega ne dovoli in se vprašaj, koliko ima pa on tebe rad in koliko te spoštuje, da te pošilja v nakup novih cunj in ti nalaga, da se začni ličit.
Tam nekje je zagortovo eden (ali pa morda večuser posted image  ), ki jim bodo tvoje kavbojke neznansko seksi in takrat si boš rekla:"Hvalabogu, da sem ga dala na nogo." Ker ni slajšega kot občutiti brezpogojno sprejemanje.

To ni to, postavi se zase, drugače se boš izgubila v tej vezi.

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.8.2008 10:05:15   
Rožica I
Ok je, da ti začne že na začetku veze (ne pa šele čez 2 leti) težit, kaj mu ni prav. Ti je vsaj takoj jasno kako in kaj. In ker je s tem začel tako hitro, mu je to ziher zelo pomembno.
Skratka, kakorkoli se v štartu ujemata (po tvoje), se premalo oz imata preveč različne poglede, da bi se lahko na dolgi rok ujela.
Jaz bi se, na tvojem mestu, začela ozirat drugam. Pa saj ne rabiš, na vrat na nos, moškega, tudi če se ti zdi, da ti voda teče v grlo glede tega. KER TI NE!
Lepo počasi in z občutkom user posted image !

ROŽICA

(odgovor članu timika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.8.2008 10:11:03   
baguSka
Ti lepo vrni, pa boš videla rezultat!!!! Pri vseh mojih bivših je to lepo "vžgalo", takoj so nehali.

zato pa so bivsi...

meni to ni sprejemljivo... naj me sprejme taksno kot sem... tud jaz njega sprejemam... in ga ljubim takega kot je...

nima veze, ce si ti zelis spremembe!! ce te ljubi taksno kot si in te taksno sprejema, potem je le se pika na i, ce se kdaj malo zrihtas, ce ti TEBI tako pase, da se zrihtas zanj... ce pa ne, pa tud ne... to je pac balzam... ampak NAJPREJ pa te mora sprejeti taksno kot si!

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.8.2008 10:23:49   
Polona31
Ja točno tako. Takšno bi me moral sprejeti kot sem, vendar...kaj pa če bi se res morala spremeniti, glede na to da sem takšna kot sem povsem neuspešna pri iskanju sorodne duše? Mogoče...ka pa vem...bi pa bila potem moškim bolj zanimiva, ampak...ali bi potem tisto še bila jazuser posted image ? Ne vem...dosti me je pa že tega da sem sama, da...mogoče bi res morala biti drugačna user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.8.2008 10:27:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Polona31
vendar...kaj pa če bi se res morala spremeniti, glede na to da sem takšna kot sem povsem neuspešna pri iskanju sorodne duše? Mogoče...ka pa vem...bi pa bila potem moškim bolj zanimiva, ampak...

Misliš, da boš uspešneje našla nekoga, če boš dala gor kiklo namesto kavbojk?user posted image  Najprej spremeni odnos do sebe, potem pa boš tudi privlačila "prave" moške- take, ki ti bodo pisani na kožo.

(odgovor članu Polona31)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
11.8.2008 10:33:20   
sanasan
če se TEBI zdi, da bi se morala spremeniti, se daj, samo zaradi partnerja (saj ne gre za neke slabe navadi, lastnosti), pa NIKAKOR...jaz bi ga morda občasno razveselila s kakšno stavrjo (obleko, make-upom), ampak samo, če bi me sprejel takšno kot sem v resnici...povej mu, da si sama sebi pa tudi marsikomu drugemu všeč taka kot si.... bodi samozavestna, drugače slej ko prej ne bo nikoli zadovoljen s tabo...postavi se zase! pravi moški imajo radi samozavestne ženske! ne glej nanj kot na edino ribo v morju!
držim pesti zateuser posted image

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.8.2008 10:41:48   
baguSka

Ja točno tako. Takšno bi me moral sprejeti kot sem, vendar...kaj pa če bi se res morala spremeniti, glede na to da sem takšna kot sem povsem neuspešna pri iskanju sorodne duše? Mogoče...ka pa vem...bi pa bila potem moškim bolj zanimiva, ampak...ali bi potem tisto še bila jazuser posted image ? Ne vem...dosti me je pa že tega da sem sama, da...mogoče bi res morala biti drugačna user posted image

Predvsem bodi bolj SAMOZAVESTNA. In zacni delat na tem. Ustvari si svoj JAZ in bodi to, kar si ZELIS bit. In ne to, kar si zelijo drugi. Ker sele takrat ko bos imela rada sebe, te bodo imeli radi tudi drugi.

Mogoce res nimas svojega jaza... nisi dovolj trdna in odlocna in nisi cisto nic ponosna nase. In je to ugotovil tudi tvoj novi 'fant'. In te pac poskusa usmeriti. Seveda malo v svojo korist. Da bi bla njemu se bolj vsec. Mogoce pa res konec koncev niti ni tako narobe, ce ti zeli samo pomagati user posted image  Ker vidi da si zgubljena user posted image  Mogoce bi pa vseeno poslusala njegov nasvet in se bos potem boljse pocutila v svoji kozi!? Poskusi, saj nimas kaj izgubiti... In bos potem videla kako se bos pocutila!

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.8.2008 11:42:58   
ronja
Te čisto razumem, da te to jezi, ampak mislim, da to ni posledica tega, od kod si, ampak bolj odvisno od tega kakšen si. Midva sva oba iz mesta in so nama kavbojke in majce zakon, šminko primem v roke izključno za pusta... Pa lubija to čisto nič ne moti oz. mu je čisto všeč, čeprav je iz mesta.

To je lahko zelo nadležno, sploh če imaš občuek, da bi te rad čisto spremenil in naredil v en tak okrasek, ki ga bo okoli kazal...
Lahko pa da ne misli nič slabega in bi rad samo popestritev, če si pač kdaj želi te videt v miniki, ker mu je seksi.
Ne vem, kako je pri vama - pogovorita se, pa boš takoj videla, ali je to stvar rutine, ki bi jo rad kdaj pa kdaj pesekal, kar je zaželeno ali bi rad, da si na splošno ves čas nekaj čisto drugega, kar pa seveda ni sprejemljivo...

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.8.2008 11:51:34   
ronja
Hočem rečt, da se vsak kdaj pa kdaj zrihta za partnerja, nekak v skladu s tem, kar je njemu sprejemljivo, seveda, vendar pa nobeno rihtanje ni tako udobno kot razvlečena trenirka in Tshirt, ni res?user posted image Ampak kdaj pa kdaj tudi lubi obleče bolj ozke kavbojke in majco, ker ve, da mi je v tem pač ful seksi in jaz oblečem kaj, kar je njemu ful seksi, čeprav je trenirka bolj udobna. Vseeno greva bolj redko v trenirki v kino (v kavbojkah in majci pa praviloma). S tem ni po moje nič narobe - je pa narobe, če bi jaz lubiju težila, da naj skoz nosi take kavbojke ali on meni, da naj mam - ne vem, kaj, ker ma na srečo ful udoben okususer posted image - visoke pete, recimo (čeprav ni njihov ljubitelj).

Ampak eno je kdaj pa kdaj, drugo pa to, da nekdo hoče, da čisto spremeniš svoj image, ker je ta navadno del tvoje osebnosti... To pa ni ok. Vprašaj ga, če bi rad samo popestritev garderobe za kdaj pa kdaj ali popolno zamenjavo - v tem primeru naj rajši zamenja punco...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.8.2008 12:05:10   
Pikec
Vprašaj ga, če bi rad samo popestritev garderobe za kdaj pa kdaj ali popolno zamenjavo - v tem primeru naj rajši zamenja punco...

V tem primeru naj ona zamenja tipa, ker bo bistveno ceneje kot menjava celotne garderobe.

Drgač je pa tko, da včasih čist preveč energije vložimo v to da najdemo kar enga partnerja in se ga trudimo spremeniti po svojem 'okusu', kakor da bi vložili energijo v iskanje partneja po svojem 'okusu'. 

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.8.2008 12:06:39   
Mončica
Jaz sem iz mesta, on iz kmetije. Jaz sem urejena, on se na to požvižga. Večkrat mi reče, da sem naravna lepša, a jaz se s pikico pudra, maskaro in lipglosom počutim dobro. So pa večeri naravniuser posted image

Probaj? Ne zaradi njega, zaradi sebe.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.8.2008 12:30:16   
sazi
Takšno bi me moral sprejeti kot sem, vendar...kaj pa če bi se res morala spremeniti, glede na to da sem takšna kot sem povsem neuspešna pri iskanju sorodne duše? Mogoče...ka pa vem...bi pa bila potem moškim bolj zanimiva, ampak...ali bi potem tisto še bila jaz ?

Glede na to, kkoo si se opisala, sva si zelo podobni (vsaj kar se tiče oblačenja, odnosa do narave, športa in naravnosti) - le da jaz živim v mestu, pa sem še vedno najraje v kavbojkah in navadni majici, brez make-upa. Taka sem vsak dan in sem našla sorodno dušo, ki me ima rad takšno, kot sem. Pa ni bil moje 1. in edini fant (zdaj mož). Seveda se najdejo fantje, ki cenijo iste stvari kot ti.
Bi se mi zrolalo, če bi se morala ukvarjati s tem, kakšna moram biti, da bom partnerju všeč.

Jaz sem iz mesta, on iz kmetije. Jaz sem urejena, on se na to požvižga. Večkrat mi reče, da sem naravna lepša, a jaz se s pikico pudra, maskaro in lipglosom počutim dobro. So pa večeri naravniuser posted image

Tole bi pa prosila, da mi avtorica zgornjega stavka ne zameri, ker sem ravno njo citirala, ampak jaz sem tudi urejena, ampak sem vseeno naravna in brez make upa. Kje najdete povezavo, da je ženska urejena samo, če je naličena?

(odgovor članu Mončica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
11.8.2008 12:40:33   
Mončica
Oh jej, sem res nerodno napisala. Pri nas doma uporabljamo "urediti se" takrat ko se greš naličiti.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
11.8.2008 12:53:40   
sazi
Oh jej, sem res nerodno napisala. Pri nas doma uporabljamo "urediti se" takrat ko se greš naličiti.

Ja, saj razumem. Večina jih tako reče. AMpak meni to dvoje ni nujno povezano, zato sem poseben napisala zgornje.

(odgovor članu Mončica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
11.8.2008 13:23:47   
suzanamai
Ojej, ne razumem zakaj bi se urejala zaradi moškega. Če že, potem se zaradi sebe.
Sama sicer ne uporabljam make-upa, le ob izrednih prižolostnih in še to čisto neopazno, pa zato nisem neurejena. urejen si tudi brez make-upa, v kavbojkah in majčki.
Vedno se spomnim prijateljice, ki je bila zvečer, ko je odstranila fasado neprepoznavna. Groza

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 20
11.8.2008 14:07:45   
kaya2007
eh, mogoče pa ni mislil tako slabo in mogoče sploh ne bi bilo napačno, če bi mu kdaj ustregla-saj ni treba da se cela spremeniš, samo tako malo za spremembo. ko sva midva z možem resno začela, sem mu tudi zamenjala garderobo user posted image  pač mi niso bile všeč tiste starinske kavbojke na korenčka, pa navadne spodnje hlače in sponzorske majčke user posted image  pa ni tega tako za slabo vzel. njemu pač moda ne pomeni kaj dosti, jaz pa sem bolj vizualen tip in me hitro kaj zmoti. če bi me moj poslal v shoping, bi hitro izkoristila zadevo! user posted image

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 21
11.8.2008 14:41:43   
Polona31
Kaya200, sama sem tudi začela razmišljati podobno kot ti.
Ne bom dovolila da bi me spremenil tako da tisto ne bi bila več jaz. Me pa zanima kakšna bi izgledala po spremembi. Če bom ugotovila da so spremembe takšne da bi se jaz počutila slabo, neprijetno, neudobno, potem naj njega in njegove spremembe vzame user posted image user posted image . Če se bom pa pčutila, lepo, še bolj samozavestno, potem pa super, da me nekdo vzpodbudi. No bomo videli kako drastično si je on to zamislil.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 22
11.8.2008 14:56:13   
ronja
E, tako se govori! Včasih nam spodbuda od bližnjih prav pride, da se razvijamo dalje. Vztrajat trmasto pri svojem in nikoli ne probat nič drugega, ni nič bolj prav, kot se prilagajat za vsako ceno. Ena zlata sredina, tako da veš, kdo in kaj si in kaj lahko iz sebe največ spraviš.

jaz se ne lišpam, ampak se mi ne zdi nič narobe, da nekatere se, pa tudi če potem čisto drugače izgledajo, ko dajo makeup dol - če njim paše, mene ne moti.

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 23
11.8.2008 15:28:17   
Gina
PO moje si pa malo preobčutljiva. Kaj pa vem, če se temu reče spreminjanje partnerja, če ti pove, kaj je njemu všeč. Se strinjam z ronjo in kayo. Če je mislil zelo drastično, potem je to res poseganje v tvoj lajf, če pa je mislil to kot nekaj neobveznega, kot nekaj, kar bi lahko občasno malo zamenjala, potem pa to ni glih za prekinjat vezo zaradi tega. MOgoče pa ne najdeš sorodne duše, ker reči včasih narobe vidiš, ker "picajzlaš". Meni zgoraj rečeno zihr ne bi povzročalo sivih las, še manj pa slabe volje. Kaj pa vem. Jaz bi šla čist z veseljem z njegovo kartico kaj kupit zase. Saj je luštno si včasih kaj privoščit. Jaz sem na enem sindikalnem izletu pogruntala, kolk je luštno, če imaš s sabo v trgovini par frendic, ki ti nosijo robo v kabino, ti pa probavaš reči, za katere jih sicer nikdar ne bi na rit nataknil, pa pogruntaš, da ti vendalre neprimerno bolj pristojijo, kot si mislil prej. Pa priznaj, da človek ni glih vsak dan enako razpoložen. Jaz bi en dan oblekla kaj zelo športnega, drugi dan malo bolj elegantnega, tretji dan obujem pete, četrti dan se mi ne da razmišljat, pa grem spet v športno - to je glih najlažja rešitev ko človek zjutraj ni razpoložen spljoooh, nejbolj ajnfoh in lenobno - vsaj zame.

Drugače je pa tako... moj ves čas nosi trenirke, pa samo za ta boljšo priložnost obleče- kavbojkeuser posted image . Pa mu tudi včasih rečem, da če se ne misli kdaj pa vendarle zrihtat že končno zame, pa mu na misel ne pride, da je to odvzemanje svobode. Pa je še kar v majčkah in trenirkah, edino včasih, ko greva kam me vpraša, če gre lohk v kavbojkah....user posted image
Hočem ti reči, da če rečeš partnerju, če bi si nabavil še kaj, česar do sedaj ni imel, ne pomeni, da ga ne sprejemaš. To pomeni zgolj to, da si naveličan monotonosti, pa da bi ti bilo všeč, če bi kdaj zamenjal za kak dan svoj stil. Ne glede na to, če tega ne stori, ga še vedno ljubiš.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 24
11.8.2008 16:40:34   
Kontrakarambolšrauf

Pozdrav vsem tukaj!

Zanima me vaše mnenje glede spremninjanja partnerja. Že zadnjoč sem pisala o tem da izhajava iz povsem različnega okolja, on mestno dete, jaz iz kmetov. Ker živim v naravi z naravo, redko kdaj uporabljam make-up, kavbojke in majčka sta zame zakon. V glavnem uredim se praktično in udobno. On pa pravi da bi bilo fino če bi se začela ličiti, da moram v shoping, da zamenjam stil oblačenja, ker je moja garderoba  user posted image ...ne vem no...jaz njega ne želim oz nočem spreminjati, pa sigurno našla kaj kar bi lahko.
Po eni strani me to malo jezi, ker imam občutek da me ne sprejema takšne kot sem, po drugi strani si pa mogoče želeim spremembe...ne vem...vaše mnenje....več glav več ve. 

Vsekakor si pojdi kupit novo ultra mini krilo, mrežaste nogavice, majico z dekoltejem in fajn vpadljiv make up in se preseli k njemu v mesto, da te bo lahko prodajal kot kurbo.
Ker ceni te očitno točno toliko in čisto nič več.

Exkontrakarambolmatica.

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?