Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Cerknčanke in okolica 13.3.2009 13:51:29
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: baba84 hoj hoj še od mene po dolgem času sem malo pozabila na tale forumček priznam ;) no ja... Katmat a potem imaš za mano rok? lepo lepo ;) čestitam za pupo, mi pa v drugo pričakujemo fantka bomo imeli parček in drugače kakšno je počutje s tabo? vse okej? Nea_teja_ držim pestke za tisti +!!!! vse ok..manjka mi se kaksna nosecka za na kavico ta vikend!!kera se javi??
|
|
|
|
RE: Cerknčanke in okolica 15.3.2009 17:17:04
|
|
|
|
baba84
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute jaaaaaa, jst sem bla jaaaaaaa, a ti si tista, ki ima rok u zacetku maja???? jaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Cerknčanke in okolica 15.3.2009 17:19:10
|
|
|
|
baba84
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: baba84 hoj hoj še od mene po dolgem času sem malo pozabila na tale forumček priznam ;) no ja... Katmat a potem imaš za mano rok? lepo lepo ;) čestitam za pupo, mi pa v drugo pričakujemo fantka bomo imeli parček in drugače kakšno je počutje s tabo? vse okej? Nea_teja_ držim pestke za tisti +!!!! vse ok..manjka mi se kaksna nosecka za na kavico ta vikend!!kera se javi?? NO če bi pa prej vidla včeraj sem se bolj kot ne dolgočasila pa bi lahko kkšno kavico užgale... jooj no, ker nisem tok na netu pol pa falim take ponudbe ;) pa drugič.... pa počutje pri tebi vse okej? pri nas tak tak edin prehlajena sem ko hudič oz. mam sinuse zapacane in sem cela zamašena že cel tedn tak, da grem sama sebi na jetra bo že LP
|
|
|
|
RE: Cerknčanke in okolica 16.3.2009 15:29:16
|
|
|
|
baba84
|
miska_mccute se je zadnjič na pregledu pol videlo kaj bo?
|
|
|
|
RE: Cerknčanke in okolica 16.3.2009 16:13:18
|
|
|
|
Anonimen
|
nakazano je, kaj bo ja, samo je rekla, da ne se okol govorit:)
|
|
|
|
RE: Cerknčanke in okolica 17.3.2009 19:03:20
|
|
|
|
baba84
|
aaaa sej nam tu gor lahko poveš in drugače kako?
|
|
|
|
RE: Cerknčanke in okolica 17.3.2009 20:29:53
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: baba84 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: baba84 hoj hoj še od mene po dolgem času sem malo pozabila na tale forumček priznam ;) no ja... Katmat a potem imaš za mano rok? lepo lepo ;) čestitam za pupo, mi pa v drugo pričakujemo fantka bomo imeli parček in drugače kakšno je počutje s tabo? vse okej? Nea_teja_ držim pestke za tisti +!!!! vse ok..manjka mi se kaksna nosecka za na kavico ta vikend!!kera se javi?? NO če bi pa prej vidla včeraj sem se bolj kot ne dolgočasila pa bi lahko kkšno kavico užgale... jooj no, ker nisem tok na netu pol pa falim take ponudbe ;) pa drugič.... pa počutje pri tebi vse okej? pri nas tak tak edin prehlajena sem ko hudič oz. mam sinuse zapacane in sem cela zamašena že cel tedn tak, da grem sama sebi na jetra bo že LP ta vikend grem tud vrjetn v cerknico...se zmenimo ze vnaprej??
|
|
|
|
RE: Cerknčanke in okolica 22.3.2009 12:16:30
|
|
|
|
baba84
|
Ojla, glej spet sem bla pozna itak pa ta vikend nebi rada okol kkšne srečke nosečke hodila, ker sem fajn prehlajena tak, da se bo treba zmenit ;) ti bom na zs poslala tel. pa me lahko pokličeš ali sms-neš kadar boš tukaj, ker preko tegale foruma se lovit- katastrofa no punce lep pozdravček upam, da ste vse okej! Pridno božat papa
|
|
|
|
RE: Cerknčanke in okolica 24.3.2009 17:11:26
|
|
|
|
Anonimen
|
bravo Nea-Tea upam da bo ok
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?