izcedek iz dojk (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

adelaida -> izcedek iz dojk (3.3.2005 7:17:14)

PROSIM SVETUJTE!!! ali je normalno da mi v 18.tednu nosečnosti teče prozorna tekočina iz dojk? kar flekci se mi pojavi na majici, tekočina je prozorna včasih malo rumenkasta. saj vem da se to dojke pripravljajo na dojenje ampak ali se to dogaja že v 18.tednu? drugače imam po naravi večje dojke... hvala pišite :zmeden:

Mina1 -> izcedek iz dojk (3.3.2005 7:31:54)

Nič bati: enim prej, enim kasneje, meni pa NIČ ne pri prvem, ne pri drugem :modri:, tako da:zmeden: Menda velikost nima nobene zveze z ničemer:)-:)-:)-, jaz imam male, pa sem vedno mislila, da ne bo nič mleka. Pri prvem ni bilo nič, sedaj na sveže pri drugem se pa mali lahko vsaj minimalno pocarta;) in seveda velja obratno.

Dojke se pripravljajo na svojo funkcijo in tako.

pa-pa, Mina1, na sveže mamica drugemu:modri:

adelaida -> izcedek iz dojk (3.3.2005 7:34:21)

o hvala.. upam da res ni nič. ker se mi pojavlja en izcedek iz nožnice in sem prvo mislila da je plodovnica pa so me punce potolažile da je urin ali pa izcedek zaradi povečanja sluznice, in pol sem se že bala da dojke mislijo da sem rodila (če bi odtekala plodovnica) in da so zato pripravljene na porod.. verjetno smešno ampak je prvi otrok in s tem tudi strahovi in neizkušenost.. lp

Mina1 -> izcedek iz dojk (3.3.2005 7:36:04)

Ja normalno da se loviš in tako.

Tudi jaz sem pri drugi nosečnosti mislila, da vse vem:)-:)-:)- od ta prve, pa seveda ni tako.

Vsi se pomalem učimo in vedno pride kaj takšnega, da ne vemo in tako.

Ti kar vpraši, mogoče bom jaz že naslednja;)

Drži se, nosečnost še prehitro mine;)

pa-pa Mina1

Stran: [1]