Anonimen -> RE: Hotel AURORA-Mali Lošinj? (11.8.2008 7:33:37)
|
http://www.hrvaska.net/main_hoteli.htm Ne vidi se kaj sem hotela pokazati: Hotel Elaphusa, Bol, Otok Brač ****. Mislim, da bi vam odgovarjalo tu. OD cene odštej 15 % - Last minute. Mi smo lani rezervirali preko agencije Center v MS. Sobo bi morali vzeti superior (dobiš v sobi od šamponov, vate, palč za ušesa, komplet za čiščenje čevljev, šivalni pribor,.... ni da ni). Otrok spi na raztegljivem kavču. Mi smo dali na kavč dormeo deko, ker osebno ne spim rada na usnju. Mi smo imeli sobo brez pogleda na morje, ker je obrnjena na zadnjo stran hotela- borovce in teniško igrišče. Pogled na morje je pa na bazen. Hrana super - takrat je imela Živa še dieto. NIkoli ne zmanjka hrane, pa če greš jest zadnjih pet minut. Sadje nonstop. Pri večerji kuhajo dve stvari pred tabo, imaš italijanski kotiček, hladne predjedi, sladice,.... Imaš notranji bazen - mislim da je 1,5 m. Zunanja sta dva - otroški in večji (v enem delu ni globok). Brisač ne rabiš - mi smo se kopali noter in brisače vzeli tudi ven na bazen. Plaža čez promenado - takoj pred hotelom. Rt nekaj dalje - vendar hodiš cel čas v senci. Mi smo bili super zadovoljni. Če letos ne bi imeli že plačano bi spet šli. Žal so prepozno spustili ceno. Sicer piše internet za doplačilo - samo jaz nikoli nisem plačala uporabe računalnikov. Mi smo bili v Bluson hotelu Alen in bili tudi zadovoljni - samo takrat še mala ni rabila animacije. Hotel se da primerjati z Novim Resortom v Novem Vinodolskem - smo bili prvo leto otvoritve.
|
|
|
|