Pozdravček od dadice! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

dadica -> Pozdravček od dadice! (2.3.2005 21:34:02)

Najprej vsem ki vas skrbi in držite pesti hvala lepa!
Stanje je naslednje:
Danes dobila izvide za testiranje na norice in ti so pokazali da sem jih baje že imela:zmeden2: (moja mama ne ve nič),je rekel DR: da lahko imaš samo en izpuščaj in jih preboliš,te že če on tak reče.
En problem je rešen sedaj pa nastane novi.Kaj imam potem po telesu?Ti moji izpuščaji so postali ene same velike gnojne bule(kot tisti beli mozoljčki).Jutri grem na nadaljne preiskave da še enkrat preverijo če so norice ali mogoče herpes :( (po celem telesu).Izvide pa dobim komaj naslednji petek.zdaj v petek pa grem k moji G.
Tako to je zaenkrat vse ko bo kaj novega pa vas obvestim.
lp dadica in :duda:

Sabla -> Pozdravček od dadice! (2.3.2005 21:38:17)

Dadica močno upam da bo vse dobro.DRŽIM PESTI:rozica:

tinka-pepa -> Pozdravček od dadice! (2.3.2005 21:48:31)

Držim pesti da se bo vse dobro izteklo:rozica:

Anitka -> Pozdravček od dadice! (2.3.2005 21:52:17)

Oj DADICA. Upam, da se bo vse dobro končalo. Poznam eno, ki je prejšnji teden bila pri dr. in ima baje že drugič vodene koze. Zdravnica ji je rekla, da so baje virusi že tako mutirali, da se lahko koze tudi ponovijo. Lansko leto pa je že drugič prebolevala koze prijateljičina hčerka :zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Seveda upam in ti želim, da gre pri tebi za kaj drugega in da bodo izpuščaji hitro odšli od tebe.

Drži se in poročaj,:rozica::rozica::rozica::rozica:

Anitka:metulj:

dadica -> Pozdravček od dadice! (2.3.2005 22:19:32)

Mi je zdravnik rekel da če so drugič koze potem ni straha da bi vplivalo plod ker imam veliko protiteles od prvih!

Nyah* -> Pozdravček od dadice! (2.3.2005 22:20:26)

Draga Dadica!

Drzim :miska::miska::miska:, da je s tabo in tvojo :duda: vse ok oziroma, da ni nic hujsega.

Drzi se, mislimo nate:rozica:,

Nyah.

baguSka -> Pozdravček od dadice! (2.3.2005 22:24:38)

:rozica::rozica::rozica::rozica:

špelin@ -> Pozdravček od dadice! (2.3.2005 22:25:07)

Ful sem vesela za te in za tvojo :duda: in fajn močno stiskam pesti za naprej :bravo::bravo::bravo:

:rozica::rozica::rozica:

tinkamiška -> Pozdravček od dadice! (2.3.2005 22:31:09)

Joj Dadica, da bi se vse lepo izteklo:miska::miska::miska::miska:
:angel::angel::angel::angel::angel:

Tinka

emaa -> Pozdravček od dadice! (2.3.2005 22:37:42)

Držim :miska::miska::miska:

cmokec -> Pozdravček od dadice! (2.3.2005 23:03:27)

Dadica, :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Skye -> Pozdravček od dadice! (3.3.2005 6:47:58)

dadica tud jaz ti močnooo držim :miska::miska::miska::miska::miska::miska: da se bo izšlo kar se da optimalno zate in za tvojega :duda:

Mina1 -> Pozdravček od dadice! (3.3.2005 6:53:32)

DADICA: držim pesti in mislim nate in na tvojo pikico, da bo vse v najlepšem redu;)

pa-pa Mina1, na sveže mamica drugemu:modri:

buškica -> Pozdravček od dadice! (3.3.2005 7:56:11)

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Urša76 -> Pozdravček od dadice! (3.3.2005 8:01:17)

dadica, močno stiskam pesti in držim :miska::miska::miska:
za vaju z :duda: pa :angel:

pi -> Pozdravček od dadice! (3.3.2005 8:57:56)

Dadica držim psesti da se bo vse dobro končalo.
:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Urša76 -> Pozdravček od dadice! (3.3.2005 9:53:58)

lina,
držim :miska::miska::miska: zate in za :duda:

sporoči kako in kaj.
:pujs: za srečo
u

Teya -> Pozdravček od dadice! (3.3.2005 11:37:43)

mogoče čist mimo :ups:, ma moja prijateljica je imela po celem telesu srbeče fleke in na koncu se je izkazalo, da je šlo za alegrijo na tifol....

držim pesti, da bo z vami vse ok!!!
:pujs:

dadica -> Pozdravček od dadice! (3.3.2005 11:43:32)

Teya,to mogoče sploh ni tak mimo, ker tifol jemljem zadnjih 10 dni,prej sem jih tud jemala, vmes nehala, a sedaj je drugače ker sem noseča:zmeden2: ...

bambi -> Pozdravček od dadice! (3.3.2005 12:37:08)

Tudi jaz močno držim pesti, da bo vse vredu in da bodo :duda: lepo napredovale.... Upam da sta obe že preboleli norice in da res gre samo za lažen alarm.....
MOram pa povedat, da ko sem bila jaz prvič noseča, sem tudi dobila neko alergijo, so mi okoli oči in po licu nastali taki izpuščaji in me srbeli, pa je rekla zdravnica, da bomo to zdravili, ko bo konec nosečnosti, da ne bi kaj vplivalo na plod.... Lahko se tudi zgodi, da hormoni alo telo drugače odreagira v nosečnosti na kakšno substanco, kot pa v ne nosečnosti.

LP Bambi :nosecka:

Pia73 -> Pozdravček od dadice! (3.3.2005 16:58:13)

Obema držim pesti in si želim, da bomo od vaju kmalu brali same vesele novice,.....

:miska::rozica::miska::rozica::miska::rozica::miska::rozica::miska::rozica::miska::rozica::miska::rozica::miska:

miska2004 -> Pozdravček od dadice! (3.3.2005 20:28:07)

Tudi jaz držim pesti za obe, da ni nič hujšega, in da bo z vajinima :duda: vse v najlepšem redu!!

Srečno, in naj bo :angel: z vama!! :rozica:

Stran: [1]