Slabo pristavljanje in strah pred alergijo (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dojenje in dodajanje



Sporočilo


simona2 -> Slabo pristavljanje in strah pred alergijo (8.8.2008 19:59:40)

Moja enotedenska  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image] je začela že prvi teden nekaj štrajkat s pristavljanjem. Ker smo imeli s prvo ful hude težave in  se je kasneje izkazalo, da je hud alergik sem seveda sedaj čisto prestrašena. Je pa res, da sem imela danes tudi sam ful vetrove in očitno sem nekaj spila (jabolčni kompot ??) ali pojedla, kar se je vidlo tudi na pikici, ki je vsak podoj pokakana in se ful krči pred kakanjem.

Poleg tega skoz spi in jo komaj kaj prebudim. Pa to tako ali tako vem, da je dokaj normalno prvih nekaj dni oz. tednov, saj je bilo pri prvi isto, vendar je vsaj prvi mesec ful jedla. Ko je prišla danes patronažna je rekla, da je pridobila malo in sicer je bilo 100g od ponedeljka, ko sva šli iz porodnišnice. Sedaj pa res ne vem ali je to tako mali za 4 dni.

Videla sem, da priporočate čaj za dojenje od Primorskih lekarn. Se da kupit tudi klje v bližini Ljubljane? Kaj pa ste drugače pile, ali je navadna voda dovolj? 




jajula -> RE: Slabo pristavljanje in strah pred alergijo (8.8.2008 21:29:44)

od jabolčnega kompota je mela tud naša [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image] ful vetrove&krče, se mi pa zdi 100g za 4 dni kar lepa pridobljena teža (cca20g na dan je optimalno) tko da tale tvoja patronažna je mal za luno..




Anonimen -> RE: Slabo pristavljanje in strah pred alergijo (8.8.2008 22:03:49)

- otrok PRIDOBIVA NA TEŽI v prvih treh mesecih NAJMANJ 450 g na mesec, torej najmanj 110g-115g na teden. Pridobljeno težo računamo od NAJNIŽJE teže, ne od porodne.

copy iz
http://med.over.net/forum5/read.php?94,4718681

Pila sem dosti vode,ratzne caje za dojenje ,najbolj pa se mi je zdelo,da je bilo vec mleka po pitju rooibos caja...




mali007 -> RE: Slabo pristavljanje in strah pred alergijo (9.8.2008 0:00:02)

Vsaj 3l tekočine na dan (vode in čaja za dojenje Gorenjskih lekarn).





Stran: [1]