Vročina (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Aly -> Vročina (2.3.2005 20:01:04)

Smo skoraj pet mesecev trkali za zdravje :), sedaj pa se nas je danes (ponoči) na žalost lotila vročina :(( . Naš :duda: zelo slabo je in spi, in veliko, veliko joka...vročina se giblje od 38 do 38, 7, drugih problemov pa nimamo. Do sedaj se samo dojimo....Ne vem, če ne bo bolje čez noč, gremo jutri k pediatru. Ali ima katera podobne izkušnje in nasvet?




lan -> Vročina (2.3.2005 20:25:45)

Mi smo pa danes popoldne dobili vrocino,prav tako tam med 38 in 38,6.Moj pikec tudi hrope in kaslja,ampak zaenkrat mu dajemo samo razlicne sirupe in upamo na bolje.Ce bo vrocina trajala vec kot tri dni,bomo pa obiskali pediatrinjo (se jo kar malo izogibam,da mali ne bi fasal se kaj hujsega).Ne vem sicer,ce je vrocicen tudi zaradi izrascanja zob,ker mu rastejo stirke.Drugace pa je pikec dobre volje,samo vec bi spal in se crkljal.Danes bo definitivno pri mamici spal:angel:.
Aly,zelim vam,da se cimprej pozdravite!
NASVET:Opazuj ga!Naj veliko pije!




lena-3 -> Vročina (2.3.2005 20:46:09)

Mogoče pa imate šesto otroško bolezen, za katero je značilna nekaj dni trajajoča dokaj visoka vročina. Ko vročina pade pa se pojavijo izpuščaji. Naša jo je dobila pri starosti 5,5 mesecev. Tudi naša pikica je veliko jokala, potem je že tudi slabo jedla, drugih znakov pa ni bilo opaziti.

Lp, L.




Aly -> Vročina (3.3.2005 6:59:11)

Ja našega miška še vedno kuha, drugo pa nič...pa ne upamo več vztrajati doma, bomo verjetno šli k pediatru... :zmeden: . Sem že včeraj poklicala, pa je rekla sestra naj se pridemo pokazat..... kaj jaz vem, se prav bojim revčka vlačit s to vročino v ta mraz, ter ga zatem še dodatno ogrožati v gužvi v čakalnici, kjer bomo verjetno kar čakali :zmeden::zmeden:




Stran: [1]