adrenalinski park in nosečnost (Polna verzija)

Forum >> [Fit nosečnica/mamica] >> Varna vadba v nosečnosti

Sporočilo

FOCUS13 -> adrenalinski park in nosečnost (8.8.2008 10:19:02)

živjo, nosečke!
zanima me, če je bila katera med nosečnostjo v adrenalinskem parku? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Primoza -> RE: adrenalinski park in nosečnost (8.8.2008 10:53:04)

Ne vem če je ta aktivnost ravno najprimernejša. Vzrok so precej visoki pospeški ob skokih ipd. Tudi opozorijo organizatorji pred začetkom na neprimernost udeležbe v primeru različninih obolenj. Po mojem je bolje malce počakati, saj nosečnost ne traja dolgo. Če bi primerjal andrenalinski park s prostim plezanjem varovano od zgorja (top rope) bi rekel, da je top rope primernejši.

sazi -> RE: adrenalinski park in nosečnost (8.8.2008 11:24:22)

zanima me, če je bila katera med nosečnostjo v adrenalinskem parku?

Samo kot gledalka. Sva dobila karti za adrenalinski park za poroko in takrat sem tudi zanosila. V adrenalisnki park sta šla nato mož in svakinja, jaz sem pa naokoli skakala s fotoaparatom.

pf -> RE: adrenalinski park in nosečnost (13.8.2008 11:18:48)

Tudi jaz mislim, da je bolje počakati, saj nosečnost ne traja tako dolgo. Sicer pa ni bistvenega pomena in se da en čas preživeti brez teh stvari. Samo sebe vprašaj, če se ti zdi odgovorno, pa boš vedela odgovor. Hitro lahko kaj pride.

kerala -> RE: adrenalinski park in nosečnost (22.1.2009 16:44:10)

Jaz sem pa bila in je bilo prav fino. Mislim, da je bila to nekje v 16. tedenu, tako da sem tudi že malo trebuščka imela.

Stran: [1]