SANDY -> RE: London - prenočišče (8.8.2008 12:17:56)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR O fino, au pair si bila? Dej se kaj povej, meni je to ful zanimivo, sama pa ne bi sla gor za au pair. Mogoce, ce bi bila sama, pa se to dvomim. Ja, to za bozicni dan so nas opozorili, samo kaj ces, cel dan ne moremo bit notri. Smo sli od Ovala do centra pes .. in potem iz J do ne vem kje spet pes. Mrzlo je blo pa za pop****. Ja au paitr sem bla, 2x pri isti družini 1x 98 leta pa 1x 2000 leza. Teh 10 let je poletelo mimo mene. Če bi bila sama, riba ti proporočam, men je blo zakon..sej folk pa tud spoznaš gor. In v drugo k sem bla, sem ravno nekaj slo au pair spoznala v tem župniškem domu. Pol smo pa skupaj naokol hodile babe. Pa obakrat k sem bla, je bla tud sošolka iz srednje šole gor. Mene je fasciniral London. In v tem času k sem bla gor, nisem nič dirkala naokol, da bi si vse znamenitosti ogledala. Vsak teden sem šla kam drugam. Tud da je vse tako drago nisem občutla k mi ni bilo treba za spanje plačevat.. Če ne bi imela familije bi šla spet gor, za nekaj mesecev..tako da ribica, če bi šla rada zakaj pa ne.
|
|
|
|