Živjo! Menen pa neki zanima in sicer doma imamo 8 mesecev starega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] in se mu je kr čez noč po obrazeku spustile oz. nardile majhne pikice, ki niso rdeče ampak od blizu se vidi kot pikice ali kakšni mazoljčki . Je pa čudno da samo po noseku in na čelu? Sem premišljevala če bi slučajno bila kakšna alergija ampak ko sem premislila kaj sva jedla , sem ugotovila da nisva nič kaj takšnega novega da bi lahko povzročilo alergijo. Ali se to nalhko nardi mogoče zaradi vročine in s čim mu naj namažem obrazeka. Prosim za pomoč Hvala lp Anita
Kranjcanka -> RE: Kaj bi bilo to? (8.8.2008 10:25:04)
Mozno da zaradi vrocine. Umivaj z mladno vodo, ce bo pordelo pa lahko namazes s kaksnim bepantenom, tido ce z nicemer.
Lp
simin -> RE: Kaj bi bilo to? (8.8.2008 12:44:52)
zna biti res od vročine in od potenja, večkrat na dan ga obriši z mlačno krpico. jaz ga ne bi nič mazala s kremami, bi počakala kak dan ali dva, da vidiš, če je to res od vročine!
katicka -> RE: Kaj bi bilo to? (8.8.2008 13:08:55)
meni se je tudi to naredilo pa je rekla pediatrinja da so to neke mušice ki pikajo in mi je dala hladilno kremo. samo mušice so tak male da jih komaj opaziš moreš bit res pozoren.
majamija -> RE: Kaj bi bilo to? (8.8.2008 13:29:04)
Od vročine, oz. potenja! Mi smo tudi polni! Ne stiskaj! Samo večkrat na dan umij, nikar z nicemer ne maži! lp