kam na počitnice? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Babsy -> kam na počitnice? (2.3.2005 16:48:40)

Kam boste šle na počitnice z dojenčki?

Aleks bo junija star 9 mesecev, pa izbiramo destinacijo. Bi nekam na morje, vendar ne na Hrvaško (slabe izkušnje).

Kakšna ideja?

lp
Babsy
:bravo:

jana30 -> kam na počitnice? (2.3.2005 17:12:46)

Mi gremo 28.6. z letalom na Lesbos. Tudi naš malček bo takrat star skoraj 9. mesecev.

Petra P. -> kam na počitnice? (2.3.2005 19:12:11)

Meni se pa lušta nekaj bolj tako... A ima katera kake izkušnje s Caprijem? Mi bi zaradi vročine šli septembra. Sicer pa moram rečt, da sva bila lani (še s trebuhom) na Rodosu in je bilo super. Veliko staršev z dojenčki. Tudi takimi, ki še niso sedeli sami.

Anja167 -> kam na počitnice? (2.3.2005 21:16:50)

Darča, ne delat tolk reklame... :)-:)-:)- Bo preveč gužva.
Midva sva tudi hodila tja, bi šla tudi zdaj, samo s tamalim v kamp? Kako pa bo, ko bo jokal? To drugih ne bo motilo? Pa tudi sanitarije niso ravno vrhunske. Ali so zgradili kaj novega? Nič, mi bomo nekaj časa kar v apartmajih. Se pa zato vi imejte fino tam še namesto nas. LP.

Anja167 -> kam na počitnice? (3.3.2005 20:12:05)

Ja, bom držala, potem pa obvezno poročaj! Glede plaže je pa tam levo od kampa (če greš dol proti morju, enih 50 m levo) čisto majhen zalivček s kamenčki, pa voda je precej plitka tam. A se spomniš? Tako da ni panike. Drugače pa v Fredov obroč pa ga kar flikneš v vodo - tako delajo z našim na bazenu :)-:)-:)-. LP.

Stran: [1]