Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Partonažna sestra - babica 7.8.2008 21:37:04
|
|
|
|
M_mojca
|
Živjo! Zaenkrat sem še , ampak ne bom več dolgo! Še nekaj dni me loči do težko pričakovanega dneva! Imam pa eno vprašanje za vse vas in upam da dobim kakšen odgovor ker me ta stvar res pesti in skrbi! S fantom sicer živiva skupaj, jaz pa sem še vedno prijavljena doma. Skrbi me kako bo potem po porodu, ker nekajkrat pride na dom Babica (Partonažna), ki ti pokaže kako skopat novorojenčka,...itd., jaz pa ne živim na naslovu, kjer sem prijavljena!! Slišala pa sem, da pride na dom tja, kjer si prijavljen (stalno bivališče), in da to sporoči socialna! Vse bonitete bom res da uveljavljala v kraju stalnega prebivališča in uradno bom mati samohranilka (ja ja, ne me obsojat - nisem edina ki bo in je tako nardila!!!), a kako bo Babca prišla do mene? Punce, prosim pomoč, nasvet, informacijo! Res ne vem kako to poteka! HVALA!!
|
|
RE: Partonažna sestra - babica 7.8.2008 21:40:44
|
|
|
|
barika
|
v porodnišnici poveš sestram, ker te vprašajo kam naj pride patronažna.
|
|
|
|
RE: Partonažna sestra - babica 7.8.2008 21:41:31
|
|
|
|
Naja30
|
Sama pokliči v ZD in povej, na kateri naslov naj pride patronažna. Mislim pa, da te že v P vprašajo, kam želiš obiske patronažne. To ni nič takega. Jaz sem rodila v drugem kraju in sem morala pač sama poklicat.
|
|
|
|
RE: Partonažna sestra - babica 7.8.2008 21:44:46
|
|
|
|
sandra85
|
vsi trije imamo stalni naslov pri mojem očetu, živimo pa nekje drugje, pa sploh ni noben problem. ali poveš v porodnišnici, ali pa sama pokličeš v ZD in obvestiš patronažno. sploh se nimaš kej sekirat, nisi edina v taki situaciji pa lep in hiter porod ti želim!
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: Partonažna sestra - babica 7.8.2008 21:45:11
|
|
|
|
Simonček
|
Točno tako kot pravi barika. Samo porodnišnica zve naslov na katerega naj pride babica. Jaz sem morala po porodi izpolniti nekaj obrazcev v zvezi s tem. Na CSD moraš prijaviti le otroka; na kateri naslov, pa se sama odloči.
|
|
|
|
RE: Partonažna sestra - babica 7.8.2008 21:52:00
|
|
|
|
tabi
|
Jst sem tut prijavljena doma živim pa na zač.bivališču.V porodnišnici sem povedala kje živim in naslednji dan odpusta je bila patronažna na vratih(Domžale z okolico)
|
|
RE: Partonažna sestra - babica 8.8.2008 9:47:11
|
|
|
|
lubicamoja
|
Ti v bolnici, ko te sprejmejo in te vprašajo, na kateri naslov naj pride patronažna, daj tega, kjer živiš. In ne bo problemov.
|
|
|
|
RE: Partonažna sestra - babica 8.8.2008 9:55:11
|
|
|
|
sayuri
|
Meni so v P rekli, da s patronažno sama kontaktiram. Ko sem prišla domov, sem poklicala v ZD in patronažni povedala, kam naj pride.
|
|
|
|
RE: Partonažna sestra - babica 8.8.2008 12:01:29
|
|
|
|
nananaja
|
Meni so dali karton, ki sem ga oddala v ZD, kjer sem doma. Z mano je bila pa v sobi ena, ki je po porodu namesto domov v Domžale šla k neki sorodnici v Grosuplje. To je povedala in so ji rekli, naj nese karton v ZD v Grosuplje in to vpisali na karton.
|
|
|
|
RE: Partonažna sestra - babica 8.8.2008 21:34:13
|
|
|
|
papica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Meni so v P rekli, da s patronažno sama kontaktiram. Ko sem prišla domov, sem poklicala v ZD in patronažni povedala, kam naj pride. Tudi pri meni je bilo isto oz. so naredili en izvod odpustnice za patronažno, ki ga je moj nesel v ZD in jim povedal kam naj pride.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?