|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MARČEVKE...
2.3.2005 16:29:14   
morskadeklica
OJLA!!!

Danes pa jaz odpiram temo.

Še enkrat :bravo:čestitke:bravo: :rozica:suzi in :rozica:tanaji! Počasi pa bomo vse imele :duda: v rokah. Jaz imam rok jutri, pa še vedno nič konkretnega ne kaže:zmeden:. Danes na ctg vse skup nič (en kup enega razgrajanja :duda:), naročena sem spet čez dva dni, bomo videli, če se do sobote ne javim, je to to. Ne bi bilo slabo, res že komaj čakamo. Še celo potovalko imam pripravljeno (začuda).

Drugače pa sem kar v redu, noge mi zatekajo na full (vsi čevlji me tiščijo), mal me križ boli (samo ne vem a je to od nerodnega ležanja, a je kaj drugega), trebuh mi malo pogosteje otrdeva... Torej se je vsaj malenkost začelo nekaj dogajati.

Pa ostale kako ste kaj? Malo se javite,da vidim kako vam gre!

lp :nosecka::muca:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   MARČEVKE...
2.3.2005 16:47:18   
snezka
Ojla Marčevke,
jest mam pa tud vprašanje za vas. Kaj menite, a je bolje da ti odteče voda in tako zihr veš da je čas za v porodnišnico al je bolš čakat na popadke pa ne veš kdaj bi šel? Sej ne, da bi zbirala kar pride pa pride. Sam men se zdi, da ko ti enkrat odteče voda potem si v njihovih rokah in pač poskrbijo zate. Sam je mal problem, ker se ti čas mal vleče.

Lep pozdravček, Snežka (40t1/7)

(odgovor članu morskadeklica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   MARČEVKE...
2.3.2005 18:43:35   
mala maja
hojla

Joj sedaj nas je pa v parih dneh fullll malo ostalo.

Skoraj vse so že rodile in so srečne mamice.
ČESTITKE :bravo::bravo::bravo: vsem.

Snežka, jaz sem dvakrat rodila s popadki ampak mislim da gre vse veliko hitreje če ti odteče voda. Vsaj kolko sem se pogovarjala s prijateljicami, ki jeim je odtekla voda.

Jaz sem bila včeraj v trenutku čisto mokra med nogami in seveda sem takoj pomislila sedaj pa gre zares :bravo::bravo::bravo: klicala sem v porodnišnico če se pridem pokazat(ker nisem bila prepričana če je to res to) pa so rekli da ja.
No voda mi ni odtekla imela sem pa tako obilen izcedek.:((:((

Jaz sem že tako sita vsega in komaj čakam da se začne in da vidim :duda::modri::duda:.

Marčevke no lepo se imejte in pobožajte buhije in :duda:

mala maja še 6d

Neposredna povezava do sporočila: 3
   MARČEVKE...
2.3.2005 20:31:12   
lan
Vso sreco vsem marcevkam in da bo cimprej mimo!:rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   MARČEVKE...
3.3.2005 7:27:33   
Yasmin
Halla..

Cestitke nasim marcevskim rozcam:rozica::rozica::rozica:..no pa se je zacelo..

Draga Morskadeklica zelim, da bi cimprej cartljala svojo strucko in, da bi ti porod minil kot strela:)..

Specey, Spacey..malo manj prsutka, verjetno se kaksnega zame naskrivaj pojes:)-..upam, da se bodo tvoji buhteljcki cimprej popravili..ce ne prej pa po porodu, saj je se samo 432 ur:)-..ojee se strinjam s teboj, da je 3.3. lep datum , jaz bi kar sla, a greva skupaj:)-..strah pa me je kot :hudicek:..

Moram javno pohvalit da sem po dveh mesecih prespala vso noc brez nabiranja kilometirne po sobi..ne vem kaj je bilo bebi, da mi je privoscila tako lep pocitek ;)..mogoce pa zatisje pred nevihto..drugace pa stanje isto kot pri vseh..od casa do casa lazni popadki, pa trd busi, bolecine v krizu, po dolgem sedenju me se tazadnja in trica bolita..danes delam samo pol dneva, jutri weekend, to bo lenuharjenja, da se bo kar kadilo..

Drage rozce bodite lepo, uzivajte in lenuharite kar se le da.

Pozdravcek iz Dubaia..Yasmin..se 336 ur:)-

Neposredna povezava do sporočila: 5
   MARČEVKE...
3.3.2005 12:44:12   
spacey
Ojla punce! :rozica:

Tudi jaz bi rada najperj čestitala našima dvema marčevskima :rozica::rozica: tanaji* in suzi* za rojstvo njunih sončkov. 9nebesa :bravo:
No pa smo končno začele z našo sezono...zdej je na vrsti morskadeklica, pa eva1 če zunanji preobrat ne uspe in mala maj, pa tako naprej...sej sploh ne vem kako si sledimo :ups: :)- jaz sem bolj na koncu, pa barby* tudi, mogoče pa bomo tudi me kaj prej.

No jaz sem kar ok...malo me vse boli, tako kot vse vas...križ in buši kot pri M, hrbet, trtica in medenica, noge ter tu in tam mi malo otrdi buši. No sej počasi se pa mora vse skupaj začet. Premikam se pa kot...ma sej ne vem kaj bi rekla, v glavnem prestopam in ene noge na drugo s polžjo hitrostjo. :ups: 8) :)- Komaj čakam, da bom spet normalna...taka agilna, hitra, poskočna. :sloncek: :kuza:

Ja včeraj sem imela pregled in smo končno spet vidli naš mali zakladek :love: ki pridno raste (imamo že 2800 g) vendar smo v nesorazmernih merah (nekje prehitevamo za 1t, nekje zaostajamo za 1t). :zmeden: :(( Upam, da to ni nekaj hudega in da se bo še vse popravilo in postavilo v nekako sorazmerje. In za konec mi še G zateži, da sem preveč pridobila na teži in da res preveč zatekam in zdej je to označila za edem! :zmeden: Mislim, ko sem ji pa jaz gobvorila, da tole zatekanje ni normalno, mi je odgovorila da vse :nosecka: zatekamo in da je vse normalno. :grrr: Tako, da sem zdej naročena čez 1 teden na pregled in hoče videt enake kg in nogice suhcene kot pri manekenkah!? :zmeden: Ma si mislite, kako naj mi to uspe??? :(( :zmeden: :(( Aja, pa še to...če kaj delam, lahko le 2 uri in pol 3 ure počivanja in absolutno ne smem nič slanega, nič konzerviranega, zamrznjenega, gaziranih pijač... 8) Torej, bit doma nič jest, malo delat ali pa sedet za PCjem in veliko počivat!? To je neizvedljivo in kar me še najbolj jezi, mi ona teži niti 3 tedne prek koncem! Joj tako sem jezna, da bi... :grrr: :hudicek: :grrr: :hudicek: Najraje bi šla že zdej rodit, da imam končno mir oz. da se končno moje telo spravi vsaj malo nazaj v normalo.

Še malo in bom imela res vse pripravljeno, pa čeprav se mi zdi da ne bo nikoli vse pošlihtano. :zmeden: Ja no, bomo pa sproti še finiširali in se učili. :) Sem v torek zvečer likala 2 uri in sem mislila, da me bo pobralo in kar je največji hec, sploh nisem vsega zlikala...polovico tetra plenič (upam, da sem jih vsaj pravilno zložila :ups: ) in nekaj oblekic. Včeraj sem pa še od prijateljice dobila en paket oblekic in raznih pripomočkov zame (kremice, blazinice...), se pa sprašujemo doma, če bo naš otrok sploh lahko vse oblekel, ker imam toliko tega, da imam občutek da bo prej prerasu. :)-

Yasmin verjemi, da ne jem pršutka, pa bi ga z veseljem in to tudi zate. :)- Me prav veseli, da si se končno naspala in recimo odpočila. Zdej pa trkaj na les.

Punce veste kaj me še zanima...kdaj ti naredijo prvi CTG, mislim v katerem tednu in kaj vse ti pokaže CTG, a tudi gibe otročka, če je glih ful aktivem ali te zazna kot popadke? :zmeden:

No mislim da bo dovolj...sem se razpisala za dva dni, ker štrajkam. :)-:)-:)-

Zdej grem pa lenuharit, bi rekla naša Yasmin in to z buhteljčki v luft. Ve pa se pofočkajte in poročajte kako ste in če se še pri kateri kaj dogaja.

Uživajte na toplem in se beremo in tipkamo...velik šopek :rozica::rozica::rozica: za vsako.

Lan, hvala za lepe želje. :rozica::rozica::rozica:

Papa;
P 9nebesa še 18 dni

PS: Aja...jst sm se odličla za dva datuma 14.o3. ali pa 15.o3. za dan D. :)-:)-:)- Ko bi le lahko izbirale...

Neposredna povezava do sporočila: 6
   MARČEVKE...
3.3.2005 13:14:02   
morskadeklica

ojoj!

Najprej hvala Lan za lepe želje.

Glede ctg-ja. Jaz sem ga imela prvič v 36 5/7. Včeraj sem ga imela četrtič. Vsakič je bil :duda: zelo aktiven, popadkov pa nič. Gibanje :duda: se ne pokaže kot popadek. Boš sama videla, ko ga boš imela, jaz sem vedno naletela na zelo prijazne sestre, babice, ki so mi vse razložile že pred mojo ginekologinjo. (Spet pohvala na račun jeseniške porodnišnice:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:)

Ja moje špikanje v križu se je spet nehalo, tišči me nič več ne, tako da smo spet tam, kot smo bili. Pa danes je moj PDP!!!! In zdaj udarja ven tista tipična slovenska lastnost (nevoščljivost), kdaj bom pa jaz zibala svojega :duda:?????? :)-:)-:)-:)-

Punce lep dan vam želim še naprej!

lp:nosecka::muca:

Neposredna povezava do sporočila: 7
   MARČEVKE...
3.3.2005 13:30:07   
rainbow
Haloooo!!!

Zdaj pa se res dogaja! Niti cel dan me ni na rr (se je nekaj posodabljalo včeraj zvečer in nisem mogla gor :hudicek:) in že dve rodita!
Krasno, mi je dan polepšan, Suzi in Tanaji pa življenje, kako lepo:bravo::bravo::bravo::bravo:

Zdaj pa so skoraj na vrsti morska deklica, eva1 in mala maja!! Vse dobro, če se zgodi ali že dogaja!!

Spacey, jaz imam 14. 3. rok, lahko brez problema greva skupaj rodit, seveda v različne kraje. Zmenjeno?
Ja, bi bilo fajn, če bi lahko rekel, ok, jutri bi pa jaz rodila in bi bilo res (v sanjah). Potem pa ni presenečenja, malo straha in adrenalina, brez tega pa ne gre.:):):)

Spacey, boljše mala dieta, mogoče ti bo pa kaj pomagalo. Meni tudi ne bi škodilo, ampak moja nič ne kritizira mojih rastočih kilogramov. Jaz pa se ne morem upreti čokoladi in keksom. Po moje je beba že čisto odvisna (hahaha)

Prvi CTG sem jaz imela dva tedna pred rokom, in zdaj imam v ponedeljek, torej en teden pred rokom in na dan roka. Imam pa še obakrat pregled pri moji ginekologinji. CTG v bistvu spremlja otrokov srčni utrip in če so kakšni popadki, torej njegovo trenutno stanje. Gibov ne spremlja in če je otrok preveč živahen, tudi včasih ne morejo naredit CTG-ja.

Čujte, upam, da bo ta mraz kmalu popustil, ker mi gre že grozno na živce.

Sicer smo pri nas ok, se izgonili hujši gripi (upam, da še kaj ne dobimo), jaz pa ne izstopam iz povprečnih težavic, ki jih imate tudi ostale, le spim boljše :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:.

Lep pozdrav ostalim marčevkam, Tanaji in Suzi, pa Dolini, ki upam, da se lepo privajajo na novo življenjsko vlogo9nebesa:rozica::darilo::torta:

Neposredna povezava do sporočila: 8
   MARČEVKE...
4.3.2005 9:11:10   
Soncnica
Hoj punce!:)

Če boste tudi ostale tako pridne kot sta bili Suzi in Tanaja, bo marčevk kmalu zmanjkalo :)-:)-:)-:)-.
Občutek imam, da bom zadnja, res da imam PDP šele 24.3. ampak meni se tako vleeče:(. Po drugi strani moram narest še kaj nekaj stvari.
Kje je Barby*?

lepo se cartajte vse skupaj in za vsako ena :rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......