Lorencia -> RE: Kilogrami! (16.8.2008 19:44:42)
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmar No, Lorencia, da ti jaz odgovorim. Velika sem 165, pred nosečnostjo sem tehtala 53 kg, kar je blo zame do sedaj največ- pojedla sem lahko celega slona, pa ni šlo 10 dkg gor. Zdaj sem 8 dni pred PDP in tehtam...78 kg!!!!! Ja, 25 kg gor brez da bi se basala. Jedilnik: zjutraj jogurt, kos kruha z margarino in marmelado ali pa kako salamo- odvisno od dneva. Vmesna malica 2 nektarini in kako jaboiko. Kosilo krožnik npr. pašte z bolonjsko in solato, nato do večera samo sadje. Če me zgrabi huda lakota pojem kaj bolj konkretnega. Namesto sladkatij jem Bake rolls. <<<<<<<<<<<<<<<No, včasih se pregrešim s kakim sladoledom. Kakšno je stanje pri tebi? Si noseča, al je to nasplošno? Jaz upam da mi po porodu ostane kaki kilogramček. Seveda pa ne tolk kot zdaj- na 58 kg bi bla jaz zadovoljna. Karmar hvala za jedilnik. Sem v 11 tednu...velika 174 cm, 55 kg...in jaz si želim dobiti vsaj nekaj kilogramov, ker delujem vsaj v roke ekstremno suha. Sicer imamo vsi v družini zelo atletsko postavo. Moj jedilnik je v primerjavi s tvojim absolutno večji. Zajtrk : * ker mi je slabo na začetku prepečenec * čokolino ( ali mleko + sport musli ) * sadje ( nektarine, grozdje, slive...nekaj od tega ) Malica : * čokoladno sojino mleko + napolitanke * sadje, oreščki * včasih tudi sladoled Planica in čokoladni preliv, če je pri roki [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Kosilo : * juha ( zelenjavna ) * npr. : žganci ali krompir ali riž * stročji fižol * zelenjava ( dušene bučke, korenček, paradižnik, paprika itd ) * tofu ali sojin zrezek * zelenjavna solata Malica : * oreščki, jogurt * sadje * ...zadnji teden tudi sladoled ( 2x dnevno ) Večerja : * zelo mešano...največkrat velika mešana solata z jogurtovim prelivom * oreščke mlejem dejansko čez cel dan * nekaj sladkega Ob vsem tem pijem tudi veliko čaja ( tistega za dojenčke ), ki kalorično ni tako zelo nedolžen. In pol, ko smo v družbi mi vsi rečejo - "daj začni jest, glej kak si suha".
|
|
|
|