|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pa kaj je to?
7.8.2008 16:20:51   
Anonimen
En dan preden sem dobila user posted image , sem imela grozne krče, niti stat nisem mogla, ampak bolečina je bila taka ostra - špikanje v obeh jajčnikih, po navadi pa imam bolj topo bolečino pred user posted imageuser posted image je trajala samo 3 dni (vedno traja 5 dni). Sedaj pa imam še kar nek izcedek (gost), ki ga do O nikoli nimam. Tudi joške me bolijo. Nočem upati na user posted image , ampak se mi zdi, da bom mogla v DM po teste, pa ne vem, ali naj si kupim ovulacijske, test nosečnosti ali kar oboje? Kaj predlagate? Ima katera podobno izkušnjo?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pa kaj je to?
7.8.2008 17:12:46   
Grethy

Ja če ti je nenavadno, pojdi v DM pa si kupi teste, če ti pa ni preveč, pa stopi v lekarno in si kupi en Clear blue da bo ZIHR, v DM-ju pa še zmer lahko kupiš ovulacijske ... in tud če se vse umiri ti testi ostanejo za naslednjič ... boš pa pregnala negotovost ... vsekakor držim pesti da bo test pozitiven ... ajdi teci pa kupi, pa naredi test, čakam rezultat user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Grethy -- 7.8.2008 17:13:20 >

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.8.2008 19:58:11   
tia12
čakamo....
dejmo dejmo....

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.8.2008 20:08:20   
Anonimen
Ja, punce, danes žal ne bo nič, ker sem popoldne zaspala ... in se zbudila nekaj čez sedmo user posted image sploh ne vem, kaj je to ... tako utrujena že dolgo nisem bila ... res bo treba po nek test ... Razmišljala sem, ali bi lahko bili uni neznosni krči pred user posted image kak SS?

(odgovor članu tia12)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
8.8.2008 0:06:17   
Grethy
ne razmišljaj tako negativno ... mogoče si pa navkljub vsemu zanosila ... dokler ne boš nardila testa, tako nič ne veš, razen če te hudimanc user posted image rdeči obišče ... petek ... delaj test ... javi ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.8.2008 7:19:10   
tejč76
hitro naredi test, sm firbčnauser posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.8.2008 19:52:23   
Anonimen
Punce, naredila sem test in je bil sevede negativen ... Pa nisem niti upala preveč, no, ker bi bilo res krneki, če bi bila pa zdej user posted image , ampak je pa tolk enih nepojasnjenih stvari zadnje cajte pri meni, tako da bo mogoče najboljše, da grem malo mojga zdravnika obiskat user posted image V vsakem primeru -  bliža se O in gremo v nove boje!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejč76)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
9.8.2008 11:32:48   
Grethy
... tako ja, z optimizmom naprej in SREČNO

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?