spacey -> 9nebesa (**** nadaljevanje) (2.3.2005 15:44:12)
|
Ojla punce! Da še tukaj povem, ker sem nepopisno vesela...naša marčevska :rozica: tanaja* danes zgodaj zjutraj in točno na rok, k sebi stisnila pupiko z imenom Tia. 9nebesa :duda: Presrečni očka pravi, da je tooook lepa :love::love::love: kot angelček. :bravo::bravo::bravo: Čestitke mladi družinici, ki zdaj šteje 4 člane + 7 :kuza: in še 1 :muca:. Vse najnaj in veliko cartanja, muckanja in vsega lepega ter mamici velik šopek :rozica::rozica::rozica: za ves trud, ki ga je vložila za Tio. Zdej pa me še zanima kje je Špacka? A katera kaj ve? Upam, da se tudi ona že lepo carta z njenim otročkom in da se dobro počuti. :rozica::rozica::rozica: No jst sm bla pa danes na pregledu in je vse ok, razen tega da ful preveč otekam in kilc je preveč. :ups: :(( :zmeden: :( Do naslednje srede moram obdržat enako težo in imet nogice take kot jih imajo manekenke?!? :zmeden: Ma kako naj mi to uspe?!?! In absolutno nič slanega, konzerviranega, zamrznjenega, nič gaziranega, zelo malo sladkega...skratka moram stradat. :((:((:(( Pa še to...na nogah sem lahko 2 uri in pol moram 3 ure počivat?!?! :zmeden: Ufffa, najraje bi šla že prej rodit, da bo mir in moje telo spet v normali! Ne vem no...o3.o3. me tako mika, je tok lep datum, če ne pa 15.o3. ta mi je tut ful všeč. :)-:)-:)- No, grem počivat se oglasim še kaj...uživajte in se beremo... :sloncek: Papa; P 9nebesa še 19 dni
|
|
|
|