amaya -> RE: :))) (7.8.2008 17:50:40)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha sam neki me pa vseeno daje. Ok, caffe se je tudi v mojih očeh zasrala in mi tudi pod razno ni naredila prav, kar je. Čeprav roko na srce, čistih rok tudi Volga ni imela. Ampak ok, človek se navadno postavi na eno stran. Ni mi pa jasno, pa se mi tudi ne zdi fer, da se pa še sedaj na tak način spravljate na Caffe, pa tudi prdniti ne more, da ne bi naredile cel vik in krik in metale zadeve iz preteklosti na plan. Kakor vem, se je Caffe opravičila, ve, da je s tem izgubila ugled v kar nekaj očeh in tudi verjetno ve, da z nekaterimi zagotovo ne more imeti več takih kontaktov, kot jih je imela. Ampak kaj res ne morete mimo tega, da jo vsakič sproti zbadate? Saj lahko enostavno spregledate njene poste, ali pa jo probate jemati kot eno, na katero mnenje pač nič ne date, pa greste naprej..... dajte se postaviti vi v njeno kožo, da naredite eno tako napako, za katero vam je lahko prokleto žal, vse ostale bi vam pa kljub temu non stop vsipavale sol na rano. Pustite enkrat zadevi, da se na njej nabere prah....... ni treba pozabiti, lahko pa nehate zabati že počasi...... se podpišem...meni tudi že preseda eno in isto brat...pa saj vem da grem lahko mimo, samo sem preveč radovedna [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|