hrchy -> RE: Kakšna ideja mogoče? (10.8.2008 7:48:01)
|
Jaz sem pred nekaj tedni nesla sefu tako slovensko darilo: kristalna vaza iz Rogaske, murvina marmelada pa crna cokolada s piransko soljo. Potem lahko dobis se kaksno lepo pleteno kosaro/pehar iz Ribnice ali pa cokolado z bucnimi semeni in oljem, idrijska cipka, kot so ti ze napisale. Lahko pa gospe kupis kaksno klekljano brosko (iz tanke zicke). Potem imas tudi kaksne kovane stvari iz Krope (recimo stojalo za vino, pa zraven se kaksno dobro buteljko), modele za maslo/potico/kruh, lesene zlicnike, majolke iz Kamnika... Definitivno pa ne bi nesla slike/plakata. Jaz sem enkrat dobila eno sliko Montreala, pa kaj naj z njo??? Glede na to, da ni prav umetniska (bolj tista, ki jo kupis na stantu) je obesila ne bom nikamor, za kaj drugega pa tud ni dobra... al pa ogromne plakate od Lizbone... Ne vem, no, men je to malo mimo. Mislim, da je potem ze bolje, ce jima das kaksno knjigo fotografij mesta, Slovenije, knjigo slovenskih receptov ali knjigo o slovenskih vinih. sicer pa v najdi.si natipkaj slovenska darila ali slovenski spominki pa ti bo kar nekaj stvari ven vrglo.
|
|
|
|