VRTEC??????? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


nova169 -> VRTEC??????? (7.8.2008 8:59:52)

No mogoče ne spada sem, ampak vseeno. Moj sonček spi 2X na dan. Zdaj se je že parkrat zgodilo da samo 1X in je bil popoldan tečen da je joj, zaspati pa ni hotel. Normalno je da je bila tudi noč katastrofa, zbujanje na 30 - 40 min in silovit jok.
1.9 gremo v vrtec, kaj bo šele takrat? Kako je bilo v vaših primerih s tem spanjem 1X na dan in vrtcom, pa tudi noči?????????[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]




Tiamo -> RE: VRTEC??????? (7.8.2008 9:08:17)

V vrtcu se bo vse porihtalo. Moja princeska je vedno spala samo enkrat na dan, v vrtcu je zaspala še hitreje kot doma. Tako, da se bo v vrtcu vse porihtalo boš videla, tam jih navadijo na rutino spanja po ali pred kosilom. Pri nas so hodili v jaslih spat pred kosilom, ker drugače so med kosilom že spali, ta ritem so držali do cca pl leta, potem so jih počasi uvajali na kosilo pred spanjem in pri 2,5 letih so uvedli spanje po kosilu. Moja doma med vikendi že leto dni ne spi več podnevi, v vrtcu pa vsak dan.
Ponoči se je tudi izboljšalo spanje, ko je šla v vrtec in je bolje spala ponoči.




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (7.8.2008 9:39:25)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Gordana-3 -> RE: VRTEC??????? (7.8.2008 10:00:18)

saj če je kakšen otrok v vrtcu zelo zaspan, ga dajo tudi vmes spat. moja ta manjša je prvi mesec hodila spat že takoj po zajtrku, ker je vstajala zjutraj pred pol šesto. ko se je navadila na novi ritem, tega spanca ni več rabila.




Stran: [1]