trimax (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema

Sporočilo

mala zirafa -> trimax (7.8.2008 8:09:48)

Kakšne imate oz. ste imele kaj izkušnje z avtosedežem Concordom trimax?Kakšne so lastnosti?
Hvala.

mala zirafa -> RE: trimax (7.8.2008 8:11:37)

Zanima me še če je ta sedež do 36kg.

*bubi* -> RE: trimax (7.8.2008 8:50:04)

Jaz sem zadovoljna, predvsem je sedež malo večji (višji) in bo dlje zdržal kot Roemer. Je lahek in ga je enostavno prestavljat iz avta v avto.

Ni pa to tak "fotelj" za malčka kot je recimo Roemer. (lahko primerjam, ker imamo oba). Pa fiksiranje v avto je tudi mogoče malo slabše, ker nima takega sistema samozategovanja varnostnega pasu. To mene še najbolj moti.

Trimaxi so bili v štartu deklarirani 9-36, mišljeno je bilo, da odstraniš hrbet, jahaču pa dokupiš nov naslon. No, zdaj jih deklarirajo kot 9-18.

Torej to ni tisti tapravi sedež do 36 kg (z naslonom in stranskimi ščitniki za glavo), ampak bi se ga eventuelno dalo porabit kot jahač.

tabi -> RE: trimax (7.8.2008 8:51:40)

Pri nas ga imamo in se super obnese in ja je do 36kg.No tavečji 2.8letnik ga je prerastel smo prišli na life pro,trimaksa ma pa zdej sestrica

MAŠKA -> RE: trimax (7.8.2008 11:02:09)

Tudi mi imamo Trimaxa in Roemerja in mi je trimax bistveno bolj praktičen. Roemerja je punca pri treh letih prerastla, trimxa bo še sigurno lahko imela eno leto.

A.J. -> RE: trimax (7.8.2008 18:35:47)

Če se odločiš, jaz imam enega za prodat, smo ga prerasli..
Na ZS
A

ally1 -> RE: trimax (8.8.2008 10:08:38)

mi imamo trimax in (sem šla ravno prejle pogledat) piše od 15-36kg, je pa res velik in mislim da ga bomo imeli kar še lep čas!

Stran: [1]