|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ekcem v nosečnosti
7.8.2008 7:08:59   
Anonimen
Pozdravljene. Na roki - po prstih, mi je nastal ekcem, ki se širi, tako da ga imam že na treh prstih in rdeče pikice tudi v zapestju. V lekarni so mi dali samo kremo za lajšanje srbenja. Ali je lahko to nevarno za nosečnost, moram k zdravniku?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ekcem v nosečnosti
7.8.2008 7:33:28   
lion
Živjo,

jaz sem podvržena ekcemu že vse življenje in to samo na rokah. Od kar sem noseča se mi izpuščaji na roki niso pojavili-jaz to povezujem s hormoni oz. da narava poskrbi, da ne nanašam strupenih žavbic na kožo. Men je vedno pomagala krema Diprogent samo mislim, da v nosečnosti ni zaželjena, ker tanjša kožo in vsebuje prenekatero strupeno snov, ki sicer ubija ekcem pronica pa v telo in s tem lahko škoduje plodu. 

Pojdi do osebnega zdravnika. Sama vem kako je to neprijetna zadeva sploh zdaj ko je poletje.

Ekcem je trdovratna kožna bolezen zato jo začni čimprej zdraviti.

l.p.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.8.2008 7:38:15   
lion
Še to...menim, da sam ekcem ni nevaren v času nosečnosti na plod. Mogoče samo v času poroda ko je plod najbolj občutljiv.
Upam, da nobena od naju tega user posted image  ne prenese na otroka.

l.p.

(odgovor članu lion)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.8.2008 8:48:32   
AnciM
Diprogento se lahko uporablja v nosečnosti. Jaz sem dobila alergijo kak mesec nazaj in mi jo je G napisala.

(odgovor članu lion)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.8.2008 13:26:56   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ali je lahko to nevarno za nosečnost, moram k zdravniku?

Ekcem ni in ne more bit nevaren ne za nosečnost ne za otroka. Lahko pa je krema "nevarna". A si v lekarni opozorila na to, da si noseča in so ti jo vseeno dali? Preberi si navodila priložena temu zdravilu (kremi) in sigurno piše, kako in kaj z uporabo v nosečnosti. Ne moreš zgrešti, če greš k svoji zdravnici.

< Sporočilo je popravil sirenetta -- 7.8.2008 13:27:44 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.8.2008 18:09:40   
Ploha
jaz imam erkcem skoraj od rojstva, kšn meec po rojstvu se mi je pojavil, ga imam pa na roki nogi in riti. Zdj me pa zanima kaj si mislna s tem po porodu, da se lahko prenese. Ker kokr se meni rekli NI nalezljiv,...

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.8.2008 21:35:42   
Naja30
Jaz imam tudi ekcem (v blažji obliki) že od cca 1 leta. V prvi nos. mi je popolnoma izginil in sem bila zelo vesela, da se mi ni treba mazat z ničemer. V drugi nos. pa ni izginil, ampak se tudi nisem mazala, ker mi je dermatolog sam rekel, da raje ne. Verjetno zato, ker nimam hujše oblike.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?