Katoro- Umag (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu



Sporočilo


nbiba -> Katoro- Umag (6.8.2008 20:36:53)

Je bil morda kdo v naselju Katoru pri Umagu v katerem od hotelov, ki so v tem naselju?
Vem, da jih je več, pa biželela vaša priporočila. Kakšna pa je plaža in kateri hotel je najbljižji plaži? Mogoče vozi v Umag kak turistični vlakec? Vsaka informacija dobrodošla.




kaj@ -> RE: Katoro- Umag (6.8.2008 21:57:00)

mi smo bili zraven katora,na punti v hotelu sipar in je bilo super,hotel je zraven morja,hrana odlična,plaža super,3 zunanji bazeni...vsakih 15 minut pa vozi turistični vlakec v umag,če te še kaj zanima ti kar vprašaj,zelo dobro poznam umag,ker smo bili že velikokrat tam[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




* Mateja * -> RE: Katoro- Umag (6.8.2008 21:58:03)

MI( hodimo v Stella Maris, tako da ti ne znam kej preveč povedat. Katoro ful pohvalijo vsi ki so tam. Sem ti pa tela povedat, da vozi vlakec od Katora do Umaga, center in ima vmes postaje. je pa 10 kun za odrasle in 5 za mulčke od 3 do 10 leta.

Drgač se pa imejte lepo,...




JAPE -> RE: Katoro- Umag (7.8.2008 8:33:38)

Mi smo bili v apartmajskem naselju Sol Polinezija v Katoru. Smo se tudi vozili z vlakcem v Umag. Na splošno je zelo prijetno, veliko življenja, dogaja se vedno kaj,... bazeni, tobogani, igrala, .... sence je ogromno, le morje ni tako zelo čisto. To je bila edina stvar, ki nam ni  bila všeč.




FORZA -> RE: Katoro- Umag (7.8.2008 8:53:05)

Mi smo čez vikend bili v Sol polineziji-Katoro. Za otroke je super, ker je nizka voda, mivka, bazeni, tobogan skratka vse na enem mestu. Baje je tudi ena plaža na novo urejena v centru Umaga, tko da naslednji teden ko gremo zopet še tole pogledamo.
Za hotele nevem, ker gremo vedno v apartma.
Ja morje je od mivke umazano pa veliko te trave je letos.
Moj malček pravi mami biba[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Stran: [1]