tancho -> RE: krvave nitke v blatu? (7.8.2008 14:33:57)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sonnja meni je pa čudno, da ti je za sluz rekla, da je vse ok. pa nočem te strašit sam ko je naš imel cel mesec drisko in sva bila v bolnici so najprej vprašali, če ima sluz v baltu in če sem opazila kri ali karkoli nenavdanega. potem, ko me je spet vprašala za sluz sem jo vprašala kaj pa pomeni, če jo ima? povedala mi je da lahko kdaj zaide smrkelj pač ga pogoltnejo, če pa je te sluzi preveč, da nekaj v črevesju ni vredu. probaj še kakšnega pediatra poklicat samo za mnenje. glede povišane TT je možno, da je zaradi alergije ni pa pravilo (da bi pri vsakemu otroku, ki bi bil alergičen bila povišana TT) je zelo različno. najboljše, da kar tečnariš navsezadnje se gre za tvojega otroka P so pa včasih malo smotani. tudi, če ni nič narobe boš vsaj mirno spala. no, saj meni je ta sluz tudi čudna, predvsem zato, ker je na začetku ni bilo. Zgleda pa tako, da se celotno blato na plenici lepi. Mislim, da se naša P preveč osredotoča na njegovo kilažo (ima že 7kg), kar naj bi po njeno pomenilo, da je vse ok. Bom jutri zaslišala patronažno sestro, kasneje greva pa še k doktorju se pokazat in bom tam malo bolj zatežila. Sonnja hvala za zeleno luč in pa hvala vsem za odgovore. Sem prvič mamica in mi marsikaj še ni jasno, zato so mi vaši odgovori v veliko pomoč in so pripomogli k bolj mirnemu spancu. lp
|
|
|
|