Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: That's the way, aha I like it! 6.8.2008 21:49:32
ZmajTolovaj
IZVIRNO SPOROČILO: *Matilda
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima
mogoče bo meni šel jutri ta komad po glavi, mogoče pa ne,... sicer sem pa skoraj 1 uro uspavala
pol gre tebi trenutno ta komad po glavi: ...tralala...teta luna prikima, se zasmeji...pogasili smo vse luči, da naša Rosalie lahko zaspi...Pa naj zaspi..lalala..
A je to mogoče od Šifrerja Uspavanka za Evo?? To sem jaz včasih poslušala kot mala, pa se mi je ravno zaluštalo spet to poslušat in mogoče pet, a ima katera ta komad na računalniku??
RE: That's the way, aha I like it! 6.8.2008 21:51:35
barika
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj
mogoče bo meni šel jutri ta komad po glavi, mogoče pa ne,... sicer sem pa skoraj 1 uro uspavala
pol gre tebi trenutno ta komad po glavi: ...tralala...teta luna prikima, se zasmeji...pogasili smo vse luči, da naša Rosalie lahko zaspi...Pa naj zaspi..lalala..
A je to mogoče od Šifrerja Uspavanka za Evo?? To sem jaz včasih poslušala kot mala, pa se mi je ravno zaluštalo spet to poslušat in mogoče pet, a ima katera ta komad na računalniku??
je ja
pri nas si pa pojemo..Martinov lulček je kot metuljček...
RE: That's the way, aha I like it! 6.8.2008 21:55:13
kvaražugon
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj
RE: That's the way, aha I like it! 6.8.2008 22:24:45
SOULatka
IZVIRNO SPOROČILO: ****
Eh, ko po treh otrocih pridelaš tako kilažo kot sem jo jaz, se moraš vsemu odpovedati. Saj če imaš sam kako kilco preveč..temu jaz rečem dekoracija.
Zakaj mali ne more jest? Kok je pa star? Ker moja tamala je pico že od kar je imela kako leto in pol...mater sem slaba mama a ne
ja...saj mu dam!
saj s pico ni nič narobe...tisti sir pa tuna pa to, pa zelenjava...moj je 14 m, pa ima rad, samo se ne naje od tega...hitro začne ven pljuvat, pa doooooooolgo žveče...
RE: That's the way, aha I like it! 6.8.2008 22:32:45
Anonimen
Men se tudi pica ne zdi nezdrava...ampak to je samo moje mnenje. Je pa res ja, moja še pri dveh letih,žveči in žveči...
Drugače pa jaz obožujem pico...ampak sedaj pa, jo lahko samo voham pa gledam No ja kakršne sreče sem ..se zna zgoditi, da tudi samo od vohanja kako kilo gor dobim.
RE: That's the way, aha I like it! 6.8.2008 22:36:21
barika
odvisno kaj je na pici... pa če si jo sam spečeš...joj zdejle bi pa kr eno zelenjavno (paradižnik, paprika, koruza, artičoke, pa malo začimb in kisle smetane malo mocarele....)pa deci piva zraven (brezalkoholnega)