aprilska34 -> RE: gosta hrana :4 mesece star otrok (8.8.2008 12:59:14)
|
quote]IZVIRNO SPOROČILO: SpeliG Mi bomo čez pet dni dopolnili štiri mesece in zadnja dva dneva je naša bejbika dobila za večerjo milupine kosmiče po flaški. Hvalabogu so ji bli ful všeč in bomo s tem nadaljevali, zaenkrat samo s tem, čeprav mala kaže interes za našo hrano, nas ful gleda in se slini da imaš prav slabo vest jest poleg nje... [/quote] Tudi mi smo začeli s kosmiči, od Milupe, pa tistimi od Babylove. Naša[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] je nad njimi navdušena!! Pripravljena je vase zbasati tudi po 250 ml, kar prej nikakor ni prišlo v poštev. Vendar imamo zdaj problem, ker zdaj pa noče več Aptamila. Če je že res hudo lačna, potem poje 100ml, potem pa v jok. Smo na Aptamilu AR, zaradi polivanja. Ne vem več, kaj naj naredim, mala je zdaj nonstop tečna, ker se ne naje dovolj, razen, če ji damo kosmiče. Ima še kdo podobne izkušnje? Sem že razmišljala, da bi ji kar v Aptamil zmešala kakšne kosmiče (od Linota ali kaj takega- ampak na vseh piše od 6.meseca). Poleg tega mi ni do tega, da bi jo preveč redila, čeprav je res pravi drobižek za svojo starost (5500g, 4 mesece). V kosmičih je tudi to prilagojeno mleko, ampak ne vem, če bi ji lahko dajala samo kosmiče? Izkušnje, mnenja?
|
|
|
|