Naty*Taja -> RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del (11.9.2009 22:30:46)
|
Hoj, Huanita, v Kompolah je telovadnica. Imajo tudi mali pozimi not "telovadbo". V bistvu je tale vrtec v sklopu šole (podružnične sicer do 3. razreda) V Štorah je pa možnost v šoli poleg vrtca, ki je ene par metrov stran. Mene sicer zanima predvsem za Kompole. Ne vem pa kako bo letos, ali bom še jaz predstavnik ali ne. Tak da lahko rečem na prvem sestanku kako besedo in potem vidmo, kakšen bo interes, če sploh bo. Je sama narava okrog in so otročki bolj s podeželja, kjer je dost telovadbe zuni vsak dan. Pa še pri nas v vasi je zdej letos igrišče ratalo, tak da ... bomo vidli. Janči, sej takle, kot si ti rekla sem jaz tudi misla glede siljenja. Če hodi pol leta, naj še do konca, če pa že v štartu noče pa valda da ni za silit! Jaz sem našadva sicer vpisala na tele plesne, kaj več pa ne razmišljam, še posebej, če je treba kam vozit! Ni šans. Imajo tolk zadev tu v bližini, da ni neke drastične potrebe. Mal imam pa nostalgije, al kako bi temu rekli, ko sem bila jaz mala, pa bi marsikaj rada in nisem smela nikamor oz. ni blo nikol dnarja za te zadeve. Pa sem imela možnost trenirat košarko, plesne, pa tekvando - za to mi je najbolj žal. No monustim bom pa kr jaz naročila, ko bom imela čas, ker Janči ne bo. Dost za danes. grem spat, ker bo jutri en naporen dan!! Imamo krst...
|
|
|
|