mavo -> RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del (30.8.2009 8:54:52)
|
oj, mi smo imeli prejšnji teden sestanek za vrtec, pa je bilo prav fino. Jančika, sem vidla fotografijo tvojega Kajčija na garderobi. Marjana, tebe pa ni blo, pa sem malo upala, da vseeno na koncu pridirjala skozi vrata. Si pa imela prav glede vzgojiteljice, je res taka fajna. Smo imeli individualne razgovore, tako da smo izmenično not hodili. So se ostale mamice tako greble, da sva na koncu samo jaz in še en očka ostala (Marjana, a je bil to tvoj?). Ko sem malo poslušala pogovore med mamicami, sem se začela spraševat, če sem normalna. Toliko kompliciranja na enem mestu še nisem doživela...o podrobnostih bom raje na kakšni kavi[sm=smiley36.gif] Drugače pa sva z malim M. že cel teden doma, ker ima neko infekcijo na palcu na nogi, pa hodiva vsak dan v ZD na previjanje. Upam, da gre jutri zadnjič in da bo do vrtca lahko obul copate. Saj malo bolniške mi kar paše (sploh ker ni nič tako hudega), ker se mi zdi, da sem ves čas utrujena in brez energije. Zdaj bi sicer morala že preiti v tisto fazo nosečnosti, ko naj bi pokala od energije. No, vsaj vročine ni več. Upam da je spokala za letos! Zdaj se grem pa še malo posvetit malemu in velikemu M...[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|