teta beta -> RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del (7.7.2009 20:57:44)
|
Jaz sem tudi za kakšno srečanje, bom malo bolj pogosto spremljala, kaj se boste zmenile. Mi se pa zdaj približujemo prvi svečki. V nedeljo bomo imeli piknik pri Jami Pekel, upam, da bomo imeli lepo vreme. Drugače pa Daša preživlja počitnice kar v redu, edino včeraj smo imeli malo problemov. Pa sploh nisva tisti dan bile veliko skupaj, po jutranjem sprehodu je bila na obisku pri sosedi 2 uri in potem je taista soseda prišla še k njej za kakšno uro (8 let), potem ko je šla, se mi je pa Daša najprej nekaj zlagala, pa sem ji dala večkrat možnost, da mi pove po resnici (in ve, da sem bolj huda če laže, kot to, kar naredi) in si je prislužila dan brez igrač, samo knjigice in barvice oz. pač risanje, nato po kosilu, ko sem skušala dati Janoša spat, me je pa prav izzivala s premetavanjem po postelji in z ne-biti-tiho, da mi je po nešteto opozorilih dojadilo in je dobila še dva dneva brez obiskov, ne sme ne ona tja, ne soseda sem. Drugače pa še vedno hodi na plavanje in je super, ker je ponavadi sama tam ali pa sta dva in ful odnese od tega, zadnjič v petek je preplavala kakšna dva metra kravl v velikem bazenu, pa včeraj je bila tudi skoz v ta velikem bazenu, samo na koncu v tamalem s tobogani. Večje razdalje ne zmore, ker je to največ, kolikor ima sape, še ni tako daleč, da bi vmes tudi dihala . Zadnjič smo imeli tudi prvo delovno akcijo za našo hišo . Moj oče doma na dvorišču dela na veliko in je podrl (med drugim) staro uto in sva midva v nedeljo spravljala na kup stare opečnate cigle, ker si je moj zamislil, da bi imela iz njih narejeno potko. Pa če jih bomo spravili dosti ven, jih lahko porabimo tudi noter, mogoče v kuhinji ali za kak kamin ali mogoče kak velb, še ne vem. Janeja, si opazila, da že imam zemljo za vrt [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]? Toliko malo od nas, kot rečeno bom pa spremljala, če bi se kaj dobili. Načeloma mi je vseeno kje, po navadi smo en dan tu, en dan v Savinjski, kakor kdaj, v Celje se mi pa tudi ni problem pripeljat. Edino ta vikend odpade.
|
|
|
|