Bethany -> RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del (3.5.2009 12:08:18)
|
Helou, ste še vse dopustniško razpoložene? [sm=smiley1.gif] Js čakam, da se naša mala prebudi in predrami, da se spokamo in gremo k našim na vikend. Glede Montija, sem se odločila, da bom probala, sam ne tak ful strogo, kot je navedeno v knjigi. Odstranila bom sladkarije in stvari iz bele moke, pa krompir, uporabila pravilne kombinacije in seveda hrano z nizkim GI. Pa redno miganje, vsaj trikrat na teden nekaj takega, kar se fajn prešvicaš in mal mišice preluftaš. Ja, bo pa treba nabavit ornk športni modrc, stari mi niso več prav... Pa bomo vidli, če bojo kile šle dol. Imam sicer filing, da ne, dokler bom dojila, ampak vsaj bolj zdravo jem. Zdej si večkrat privoščim pregrehe z izgovorom: sej lahko, sej dojim in ne hujšam... temu moram naredit konec. [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Naty, kje ste bili na mini dopustu? Zdaj bi se pa lahko kaj zmenili in videli, preden ti rodiš, ha? Plavanje: js pa iščem bazen, kjer bi bila voda primerna za dojenčke. Sem slišala, da Laško ni, tudi Dobrna ne... Tečaj na šoli na Glaziji so ukinili, samo enkrat smo tam plavali, toliko, da smo videli, ali Elini velika voda odgovarja. Pa ji je bilo všeč in smo se ful veselili naslednjega, pa ga ni bilo več, ker so zaprli bazen. Zdej bi pa rada, da gremo kam individualno plavat, ampak da ne bi bila voda preveč agresivna. Imate kako idejo?? Nič, zdej pa šibam, dete je budno, pa verjetno tud kej lačno, pol pa gremo. Lepo nedeljo želim! papa
|
|
|
|