Ropotuljica -> RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del (15.4.2009 9:49:12)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja Ropotuljica, super slikce. A takole ste že uživali na morju? Pa ni voda mrzla? Otroci so ozdraveli? Munostim te pa še kar čaka! A se kaj vidimo? Oj, ja tamali so pravi korenjaki. Nam je bila voda mrzla, moj M in Skuštranin M sta se dva dni spravljala v vodo, pa jima ni uspelo. samo noge sta namočila. Jaz sem se šele drugi dan opogumila in sploh šla probat, kakšna je voda. In me je skor kap, ker se mi je zdela ful mrzla. Tamali pa nič. Ampak očitno jih ni zeblo, ker moja Š je drugače ful zmrzljiva, pa niti enkrat ni rekla, da jo zebe. Tamali nam je prvi dan cel in oblečen pikiral v vodo - pač padel je. Malo ga je zalapnilo, potem pa smo ga hitro preoblekli, pa je blo. ja, ozdraveli načeloma smo, mali še ima AB do petka, potem pa kontrola. Upam, da se na morju nista prehladila, zaenkrat kaže dobro. Je pa morski zrak zdravilen, s tem se tolažim. Po Munostim pridemo v kratkem. Se bomo zmenili. kdaj prideš ti med tednom iz službe? Ta vikend pride moja sestra, tako da takrat najbrž ne bomo mogli.
|
|
|
|