Bethany -> RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del (2.2.2009 19:49:31)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 Migulja,saj vse rabimo razvedrilo in druženje.Tale čvek tu je prav sproščujoč.Kar oglasi se še.Pa na Facebooku nas je tudi velik[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Migulja,dobrodošla!! [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] ti se kar oglasi, pa počvekaj! ja, mbd, se strinjam, tole pa FB je meni edino razvedrilo v teh porodniških dneh, hehe. Ko sem sama skor cel dan... komaj čakam pomlad, da bom mal bolj mobilna... pa še mal me je dodatno potrlo, ko se je moj veselo odpravil potepat, zdele je šel z enim kolegom na Celjsko peš. v tem snegu... [sm=smiley3.gif] js bi tud šlaaaa. Pa sej mu privoščim, se mora mal razmigat, cel dan v pisarni tud ni luštno sedet. Imam pa danes prvič po porodu tak dan, da kr ne vem kaj bi sama s sabo... sam prestopam se sem in tja, vse delam že čist avtomatsko, prvič me je zagrabla monotonost dni. [sm=smiley13.gif] Pa glava me že cel dan boli, vse mi gre na živce... jaaaoooo, komi čakam, da grem spat. [sm=zmeden.gif] Pomoje mi tole vreme mal ubija razpoloženje, ko vem, da bom priklenjena na dom in tole našo ulico. Ah, sej bo... evo, sem malo potožla, pa je kar malenkost bolje, zdele se pa spravim še en pilates naredit, da se bom vsaj fizično mal boljš počutla. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|