Adidas v Celovcu ! (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

klavdijas -> Adidas v Celovcu ! (6.8.2008 10:41:19)

Ali je bila v zadnjem času katera tam, kako je založeno ?

Lp,

Klavdija

neli08 -> RE: Adidas v Celovcu ! (8.8.2008 21:47:46)

mi smo bli enkrat junija, šli smo samo po 1 par superg, nakupili pa smo 2 superge, 2 pohodne čevlje, 2 bundi, 2 smučarske hlače, 2 dolge hlače, 2 kratke hlače, 3 zgornje dele trenirk, 2 puloverja, enih 5 kratkih majic in to za 300€. cena je bila zelo ugodna, ker drugač so samo čevlji stali toliko, ampak namen ni bil da toliko zapravimo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image], samo se super akciji nismo mogli upreti in smo veselo probavali in ker so imeli vse, kar nam je bilo všeč tudi v naših velikostih, smo pač kupili.
bomo šli pa sigurno spet jeseni še po zimsko robo.

lotoska -> RE: Adidas v Celovcu ! (9.8.2008 13:50:10)

Uf jaz sem pa jezna na te švabe avstrijske.  Smo bili spomladi in sem kupila ene superge za tamalo, pa sem jih takoj plačala, in nesla v avto, pa prišla še pofirbcat. Pa mi na blagajni ni hotla kupona za 10 procentov popusta dat, ker nisem kupila nad 100 eur. No pa moj izbere robe in smo čez eno uro spet na blagajni in rečem naj za 100 eur da na svoj račun, da bi dobila kupon, ki bi ga vnovčla na preostalih stvareh (300 eur), pa se je prodajalka budalo delala, da nimajo nobenih kuponov in ko sem ji rekla da pred eno uro so jih pa še imeli, je pa začela v tla bult, pa se zgovarjat  da jih je zmanjkal... 

Sori ker smetim, so pa res naredili slab vtis name.

Stran: [1]