Spark -> RE: boleča vroča stopala (6.8.2008 16:50:43)
|
Zgleda, da imava res prav podobne težave... Sem prej pozabila napisat, da se mi zadnje čase dogaja, da zjutraj, ko vstanem, me že takoj zaboljijo stopala, čim stopim na tla in se napotim v kopalnico me že takooooj zabolijo in potem malo kasneje je malo boljše. Pri meni je enako. Pa še ponoči dostikrat vstanem, in vsakič ko vstanem, me bolijo stopala. Zgleda tako, kot da bi imela full trda in nepregibajoča stopala. Zjutraj pa je tako, da prva hoja je boleča, kasneje pa je bolje.Oz. skoraj cel dopoldan mi ni dobro. Piskot, bom šla kupit to kremo v lekarno, ker že dolgo iščem, nekaj takega, da hladi, pa sem jih tudi v Mullerju nekaj kupila pa mi nobena ni odgovarjala. Mi je pa kolegica enkrat prinesla kremo Thaeboo s kostanjem, in je fajn, ko si namažeš in dvigneš noge v luft. Samo je nisem mogla kaj dosti uporabljat, ker še vedno dojim, in je moja dojenčica blazno občutljiva na močne vonjave. Piskot, daj povej ali imaš ti tudi težave z žilami. Ker jaz tudi mislim, da so žile ali pa teža. Ker sem se v zadnjih 4l zredila zaradi nosečnosti, pa nisem prepričana, ali je zaradi teže, ki pritiska na stopala ali zaradi žil.
|
|
|
|