Lonček za 8.mes. (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema

Sporočilo

timoteja -> Lonček za 8.mes. (6.8.2008 9:52:55)

Pozdravljene. Prosim, da mi malo svetujete, kakšen lonček kupiti za 8 mesečnico, pa da ne bi preveč polivali. Baje, da aventovi včasih spuščajo. Zadnjič sem kupila enega od Tommy Tipeee, pa moraš ful vlečt, da malo ven priteče, in to je za naši punčko malo prehudno.

Vrtnica79 -> RE: Lonček za 8.mes. (6.8.2008 10:25:28)

Mi imamo Aventov magični lonček in nam nič ne toči. Smo zadovoljni z njim.

Bibek -> RE: Lonček za 8.mes. (6.8.2008 13:28:13)

mi smo imeli lonček iz dm, mislim, da je nuby, nič ne poliva, pije pa z lahkoto
lp

kaya2007 -> RE: Lonček za 8.mes. (6.8.2008 14:06:55)

naša ni marala nobenega, mislim pa da je nuby daleč najboljši, vsaj kar se (ne)puščanja tiče

sonchek -> RE: Lonček za 8.mes. (6.8.2008 15:25:40)

mi imamo enega s slamco, ker naša drugače niti noče piti...in se lepo zapre za na pot in nič ne poliva...

mala zirafa -> RE: Lonček za 8.mes. (8.8.2008 8:57:05)

NUBY je zakon, vsi aventovi pa chiccovi puščajo.Sprobano.Pri drugem otroku bom kupovala vso kolekcijo od Nubyja.Po vrh vsega se nubi lahko zašraufa na aventove flaške in ti ravno tko ne bo puščalo.Npr. če že imaš avent , pa kupiš samo navoj od nubyja.

mala zirafa -> RE: Lonček za 8.mes. (8.8.2008 8:58:03)

Slamoce ti odsvetujem ,ker se težko čistijo in potem se ti še plesen začne delat v njih.Moraš mislit na vse[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Shorty_ -> RE: Lonček za 8.mes. (13.8.2008 12:47:58)

IZVIRNO SPOROČILO: mala zirafa

NUBY je zakon, vsi aventovi pa chiccovi puščajo.Sprobano.Pri drugem otroku bom kupovala vso kolekcijo od Nubyja.Po vrh vsega se nubi lahko zašraufa na aventove flaške in ti ravno tko ne bo puščalo.Npr. če že imaš avent , pa kupiš samo navoj od nubyja.

jaz nevem kako vam puščajo naša ima vse barve nastavkov in nič ne teče, samo včasih če odtane v nastavku malo vode kapne ven, ampak samo kapljica[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

MojcaG -> RE: Lonček za 8.mes. (14.8.2008 21:28:12)

noče niti povohati magičnega lončka. se uči piti kar iz kozarca.

mišk -> RE: Lonček za 8.mes. (14.8.2008 22:06:43)

IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007

naša ni marala nobenega, mislim pa da je nuby daleč najboljši, vsaj kar se (ne)puščanja tiče

Se podpišem.

Jst bi jo tudi rada od flaške odvadila, ampak očitno bomo morali it kar direkt na kozarec. Sprobali pa smo vse možne nastavke od Aventa (mehki, trdi), Nukov lonček, Nuby. Nuby edini popolnoma nič ne poliva.

Stran: [1]