|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Babycheck mini
8.8.2008 13:41:19   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: sazi

A da odprem novo temo?: delati svečo in zanositi v prvo - kolikim je uspelo?

sveča je brez veze - razen če ti psiha dela kaj drugače - fizično nima pa nobene povezave z zanositvijo - tudi G pravijo tako

jaz sem 2x zanosila v prvo, pa nisem nikoli delala sveče

če se pa katera zaradi tega bolje počuti, pa naj dela svečo - škodit ne more (pomaga pa tudi ne)

sazi, lepo da si realna in 3x hura, ker ti je obakrat uspelo v prvo in to brez sveče (upam da se zavedaš kakšna srečnica si, napram nam, ki se še trudimo, pa nam nikakor ne uspe, pa ti nobena ne zavida, le naš neuspeh nas žalosti) ... verjetno ti je po pripovedi ginekologov in ostalih protisvečnikov delanje sveče brezvezno in glupo, pa vendar so vse naše zavore psihosomatske, se pravi psiha bremza (po kmečko) in ni ti treba bit tako stroga z dekleti, ki pač ne uspejo v prvo, pa probajo s svečo in če po tem uspe, pa naj bo sveča tista, ki je pripomogla ... če pa pogledamo kroženje krvi po organizmu in prekrvavitvi organov, pa sveča povzroči nenaden odliv krvi iz nog proti srcu, katero mora delat kot prava črpalka, da jo pošilja nazaj proti nožicam, ki so visoooookooo nad njim in s tem tudi v vse organe ki so na poti do stopal, torej posledično tudi v našo materinščico, ki pa za kasnejšo vgnezditev to "res krvavo" potrebuje ... sicer pa to verjetno veš ...

torej kot praviš pa naj delajo svečo - škodit ne more --> se strinjam, pritelovadimo si otročke ...

< Sporočilo je popravil Grethy -- 8.8.2008 13:46:57 >

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 26
8.8.2008 13:52:44   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: sazi

A da odprem novo temo?: delati svečo in zanositi v prvo - kolikim je uspelo?

sveča je brez veze - razen če ti psiha dela kaj drugače - fizično nima pa nobene povezave z zanositvijo - tudi G pravijo tako

jaz sem 2x zanosila v prvo, pa nisem nikoli delala sveče

če se pa katera zaradi tega bolje počuti, pa naj dela svečo - škodit ne more (pomaga pa tudi ne)

Sicer nimam uradno preverjene informacije, ampak med.sestra iz šole za starše (tečaj za zgodnjo nosečnosti) mi je povedala drugače. Svečo naj bi "predpisovali" celo na kliniki, kjer se ukvarjajo s pari, ki imajo težave s plodnostjo.

Brala sem pa tudi, da na ta način veeeeliko več semenčec pripotuje globje in se torej poveča možnost oploditve, ker je enostavno žensko jajčece bolj "oblegano" z večjim ševilom semenčec. Drugače pa je, če po odnosu samo ležiš ali pa celo ustaneš, ker steče skoraj vse ven in pride manjše število kandidatov spermijev v bojno polje.

Kateri ginekologi to pravijo? A si osebno govorila z večjim številom ginekologov ali brala kakšne članke, ki so jih ginekologi pisali? Kje si dobila informacijo, da nima sveča oz. dvignjene noge in mirovanje v takem položaju po spolnem odnosu nobene povezave z večjo možnostjo zanositve?

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 27
8.8.2008 13:53:47   
sonček33
Se strinjam z Gerthy. Vsem, ki vam uspe v prvio, drugo, tretje...tudi v pol leta ali vsaj v letu dni...želim vam vse dobro in vam iz srca privoščim. Toda ne jemljite upanaj tistim, ki tega nismo  doživele. Za nas je vsaka mala stvar rešilna bilka. 

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 28
8.8.2008 14:01:03   
sirenetta
Se strinjam z Grethy: tudi če deluje samo na psiho (ampak še vedno trdim, da vpliva tudi fizično, zaradi večjega števila spermijev), je tudi ta pomoč zelo dobrodošla.

Poznamo vsi placebo učinek in tudi če bi šlo slučajno za placebo efekt, je vseeno ok!!!

Zbijanje morale s tvoje strani Sazi, ki ti je pa dvakrat uspelo, in tvoj grob odziv, medtem ko vidiš, kako se nekatre punce mučijo, pa se mi zdi milo rečeno krut in skrajno nečuteč. Kaj imaš od tega pa samo ti veš sama pri sebi.

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 29
8.8.2008 14:03:37   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta

Se strinjam z Grethy: tudi če deluje samo na psiho (ampak še vedno trdim, da vpliva tudi fizično, zaradi večjega števila spermijev), je tudi ta pomoč zelo dobrodošla.

Poznamo vsi placebo učinek in tudi če bi šlo slučajno za placebo efekt, je vseeno ok!!!

Zbijanje morale s tvoje strani Sazi, ki ti je pa dvakrat uspelo, in tvoj grob odziv, medtem ko vidiš, kako se nekatre punce mučijo, pa se mi zdi milo rečeno krut in skrajno nečuteč. Kaj imaš od tega pa samo ti veš sama pri sebi.

lepo povedano

povej mi no kdo je ta cukrček na slikci v avatarju

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

Neposredna povezava do sporočila: 30
8.8.2008 14:04:39   
tejč76
sonček33 in sirenetta - dobro napisano.

Neposredna povezava do sporočila: 31
8.8.2008 14:05:20   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Se strinjam z Gerthy. Vsem, ki vam uspe v prvio, drugo, tretje...tudi v pol leta ali vsaj v letu dni...želim vam vse dobro in vam iz srca privoščim. Toda ne jemljite upanaj tistim, ki tega nismo  doživele. Za nas je vsaka mala stvar rešilna bilka. 

aneda?!?!?

Kam si se pa skrilo sončece, tu pr meni je ko sredi noči, pa dežuje in treska ... pridi izza oblačkov user posted image user posted image user posted image in naredi red na nebu ...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 32
8.8.2008 14:07:03   
Ploha
sirenetta: user posted image user posted image user posted image user posted image lahko bi naredile kokr eno anketo,...lah recimo tisti ki je v 1 uspelo in je delela svečo, zdj če pomaga pa ne vem ker nism strokovnjak, sm pa tud jst brala to kar si ti, zato sm jo pa delala, res pa je da se nism kej dost sekirala če bo uspelo, ker sm si zadala cilj vsaj v pol leta in ko sem naredila test in vidla user posted image nism mogla vrjet, res sm pa počakala do 6 dne po izostanku M, ker imam menstrualni koledarček in mi je do zdj največ zamujala 5 dni, ko je 6 dan ni bilo sm naredila test in veselje je bilo nepopisno,...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 33
8.8.2008 14:08:13   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

lepo povedano

Cukrček je naš sinko Mihael user posted image . Ima tri mesece in pol in je res sladko in nežno bitjece, pa še angelsko ime ima user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 34
8.8.2008 14:12:29   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

sirenetta: user posted image user posted image user posted image user posted image lahko bi naredile kokr eno anketo,...lah recimo tisti ki je v 1 uspelo in je delela svečo, zdj če pomaga pa ne vem ker nism strokovnjak, sm pa tud jst brala to kar si ti, zato sm jo pa delala, res pa je da se nism kej dost sekirala če bo uspelo, ker sm si zadala cilj vsaj v pol leta in ko sem naredila test in vidla user posted image nism mogla vrjet, res sm pa počakala do 6 dne po izostanku M, ker imam menstrualni koledarček in mi je do zdj največ zamujala 5 dni, ko je 6 dan ni bilo sm naredila test in veselje je bilo nepopisno,...

Ploha čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image , presneto lepo je prebrat takle rezultat

je pa itak glavna tudi psiha ane in če je sveča pripomogla k tvojim user posted image je pa še tolko bolje, definitivno škodila ni in zakaj hudimana pol ne bi poleg telovadbe pri user posted image pa še mal pomigale in dvignle nožic tja proti stropu, pa naj juriša kri po žilah in organih ...

Imaš dober simpatičen nick name ... a si pršla mal v štajerski konc glih zdajle  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 35
8.8.2008 14:14:17   
Grethy

lepo povedano

Cukrček je naš sinko Mihael user posted image . Ima tri mesece in pol in je res sladko in nežno bitjece, pa še angelsko ime ima user posted image user posted image user posted image .

res je cukrc, pobožaj ga po ličku in mu daj en velik cmok  v mojem imenu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 36
8.8.2008 14:18:25   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

Ploha, Grethy, Sonček

S svečo do sreče...

...odpiram novo temo, samo prosim, če mi pomagate najti najbolj ustrezno lokacijo: želimo si novega člana / težave z zanositvijo / upamo skupaj ?

Tudi glede naslova so dobrodošle ideje: ciril je predlagal s svečo do sreče, a dodamo kak pomišljaj pa kratko pojasnilo, da bo bolj jasno zakaj gre?

Čestitke Ploha, tudi z moje strani user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 37
8.8.2008 14:19:15   
sirenetta

lepo povedano

res je cukrc, pobožaj ga po ličku in mu daj en velik cmok  v mojem imenu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bomo zrihtal! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 38
8.8.2008 14:39:42   
sirenetta
Evo punce, sem že! Nova tema pod želimo si novega člana: s svečo do sreče - uspeh v prvem poskusu.

Ploha, Ciril in ostale vabljeni, da napišete svojo izkušnjo in s tem morda date upanje ostalim, ki se trudijo povečati svojo srečo!

user posted image vsem bodočim mamicam in očkom in  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   vsem bodočim user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 39
8.8.2008 14:47:25   
sazi
Najprej da odgovorim Grethy- ja, zavedam se, da sem zeloooo srečna, ker mi je obakrat uspelo takoj in moj namen sploh ni bil koga žaliti in podobno. Sem samo napisala, kar sem izvedela od različnih ginekologov in zaželela, da pač če komu tako paše in ji pomaga, pa naj drži noge v zrak - bo vsaj tiste pol ure bolj zadovoljna, ker dela nekaj dobrega za svoje telo (zares ali pa njenem prepričanju - nima veze, velja zadovoljstvo).
Tudi nekako se mi zdi razumljivo, da bolj zakroži kri po telesu, ko se dela svečo, ampak ni mi pa jasno, kakšni vezo ima sveča po "plesu" z lažjo vgezditvijo, ki nastopi nekaj dni kasneje?

Kateri ginekologi to pravijo?

Npr. Pušenjak je že ziljonkrat odgovoril, da sveča nima nobne zveze z zanositvijo. Že med "plesom" prodre skozi maternični vrat dovolj semenčic, da oplodijo jajčece in sama sveča in na ta način usmerjanje semenčic v maternico nima nobenega vpliva. Pa tudi nekaj mlajših medicincev poznam, ki delajo specializacijo naginekologiji in tudi pravijo tako. Bom pa iz čiste radovednosti naslednjič vprašala še mojo G.

Drugače pa vam vsem želim, da čimprej zagledate pluske na testih, doživite zdravo nosečnost, rodite brez zapletov zdrave otročke.

Neposredna povezava do sporočila: 40
8.8.2008 15:19:40   
Grethy
Hvala za pojasnilo, sazi,
sveča in prekrvavljenost materinščice in pa nekajdnikasnejšavgnezditev, mislim,
da pa čist eno mikeno mikeno vezo pa imata no ...
vklopi malo logiko ...
če je teren pripravljen gre bistveno lažje kot pa če ni ...
saj tudi pitje krvomočnice povzroča zadebelitev endometrija
(iz zdravstvenega leksikona:
... estrogen hormon, ki nastaja v jajčnikih in povzroča proliferacijo in zadebeljitev tkiva in krvnih žil endometrija.)

Kri je zelo pomembna pri vseh teh stvareh !!!!!!!!!

Bom pa zelo vesela če vprašaš svojo G. o tem in nam sporočiš, ker kdo pa pravi da vse vemo .
Neglede na to kaj razglabljamo, je vseeno lepo klepetat s tabo ... tudi če se kje mnenja krešejo med sabo, vedno nekaj novega izvemo!! ...
tudi jaz bom svojo vprašala kaj meni o tem, pa bom javila ...

Lepo bodi in en velik poljubček tvojima otročkoma in hvala za lepe želje  !!!!!!!!!!!!

< Sporočilo je popravil Grethy -- 8.8.2008 15:20:33 >

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 41
8.8.2008 16:58:51   
sirenetta
Sazi, kako pa to, da tako dobro spremljaš delo dr. Pušenjaka? Sploh njegove objave na temo zanositev? 

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 42
10.8.2008 7:34:53   
Anonimen
Pozdrav od prve anonimne. user posted image

Nasmešek pove vse?
Danes, en teden po pričakovani M, je tudi Seratec pokazal dve črtici. Spet malo bolj bledo, pa vendar kar bolj vidno od prejšnjih dveh. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 43
10.8.2008 9:45:40   
aqua77
Čestitke!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ni mi pa čisto jasno kateri je ta test, ki ti je pokazal dve črtici....user posted image  Ga ne poznam.... A ga dobiš v lekarni in kako natančen je, oziroma koliko hormona zazana? user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
10.8.2008 13:28:09   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdrav od prve anonimne. user posted image

Nasmešek pove vse?
Danes, en teden po pričakovani M, je tudi Seratec pokazal dve črtici. Spet malo bolj bledo, pa vendar kar bolj vidno od prejšnjih dveh. user posted image

Čestitke!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa lepo in mirno nosečnost ti želim in veliko užitkov ob božanju trebuščka user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
10.8.2008 14:48:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Ni mi pa čisto jasno kateri je ta test, ki ti je pokazal dve črtici....user posted image  Ga ne poznam.... A ga dobiš v lekarni in kako natančen je, oziroma koliko hormona zazana? user posted image

Ja, dobiš ga v lekarni. Na pogled je tak kot Babycheck mini, ne vem točno, koliko hormona zazna, piše pa, da je za zgodnje odkrivanje nosečnosti (naj bi "deloval" že od prvega dne zaostanka M).
Jaz sem že v prvi nosečnosti uporabila ta test in mi je en teden po izostali M v trenutku pokazal močno vidno črtico.

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
10.8.2008 21:19:00   
Nea_teja_
No evo tudi jaz sem danes naredila tale test ,ker mi user posted image  zamuja 2-3 dni in se je tudi pojavila bleda črtica.Hm tako da tudi jaz nisem sigurna če je kaj no upam da je ,ker se tud midva trudiva že od januarja.Tud jest ga pri prvih treh nisem tok sračkala z temi testi kot sedaj.Bom probala mogoče še jutri ampak  jutranjim urinom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
10.8.2008 22:18:47   
Anonimen
BabyCheck mini bleda crtica
FirstSign isto bleda crtica....

skratka vse je tko, da ni ne tic ne mis, in se vedno ne vemo pri cem smo.... simptomov je 1000 in 1, ampak crtic ki bi jasno pokazale kaj je pa ni in ni..... M pa ni, ker sem manj kot leto po porodu, in na blef lovimo ovulacijo, tko da niti ne vemo kdaj delat test, da bo v obdobju ko bi lahko kaj pokazal.... mission imposible user posted image

lp, Ciril

(odgovor članu Nea_teja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
10.8.2008 23:50:14   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

BabyCheck mini bleda crtica
FirstSign isto bleda crtica....

Ma če sta oba testa pokazala dve črtici, bi to moralo že res biti pravi znak user posted image .
Vsaj upam za vaju da je tako. Korajžno no, saj bo...

Kaj pa kakšen drug test, Clear blu za bit res 100%. Ali pa vprašat v lekarni, kateri je najbolj občutljiv in zanesljiv. Čeprav po moje, če sta dva različna testa pokazala dve črtici...  Držim pesti še dalje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
11.8.2008 10:33:53   
Nea_teja_
Evo sem šla in kupila še bc plus(zelen) in se je črtica močno obarvala.

Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?