mamsi -> Porodniška: užitek ali muka (2.3.2005 13:23:17)
|
Zase bi lahko rekla, da sem avanturist. Rada sem hodila okol, po hribih, na morje, kolesarit, al pa z babam na žur8). Ful sm mela časa zase in uživala sem v tem. Zato mi je bil na začetku porodniške velik izziv biti doma in imeti majhnega klopka ves čas na sebi, in se mu popolnoma predat. Zase včasih tut pol urce nisem imela. Velika sprememba je bila, in sem se res tako počutila kot praviš. Ampak s časoma sem sprejela novo vlogo in začela gledat nanjo z druge strani. Ko sm gledala, kako se tamala razvija, jo hecala, da je bla čimbolj dobre volje, se veliko crtljala in pustila svet okoli mene, naj se vrti naprej, sm jo vzljubila, kolkr se da in vsak moment z njo je zdej užitek. Zdej se mi zdi, da je to enkratno obdobje, da si tako zelo povezan s svojim otrokom, kot ne boš nikdar in nikoli več. Probej najt lepe strani in boš začela uživat tut sama. Počni s s tamalo več, vzemi ruzak in pejta na zrak, to zmerej pomaga, al pa plavat, al pa k babici, al pa na :kava:. Loh prideš tut k men;) Ni treba da je rutina. Čeprov tut men paše, priznam, če grem loh sama za 2 ure u šoping, pa čeprov po fasngo.:)-
|
|
|
|