šoping v Italiji (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice

Sporočilo

2mama -> šoping v Italiji (6.8.2008 7:15:30)

Kje v Trstu ali okrog Trsta se splača šopingirat tekstil za familijo? In seveda kkako se do tja pride. Prosim za kake koristne namige.

asso -> RE: šoping v Italiji (6.8.2008 7:44:33)

Jaz grem kar do Udin. Vse na enem mestu, parking, večja izbira...

Lp

blaža -> RE: šoping v Italiji (6.8.2008 7:47:25)

Iz kje pa si? Mi večkrat kupujemo v centru Julia( Se izgovori  čentro Đulia). za otroke imajo dosti v tem centru v trgovini Oviesse. Še posebaj za ta male. Če greš čez Sežano, greš pol čez Občine( Opicina) in pol greš okoli, mimo univerze( ena ogromna starinska zgradba, ki ima veliko stopnic) in imaš skozi table, tako, da ne moreš falit. Za odrasle ni lih fulll poceni, se pa splača v Trst, ko so skonti- popusti. Pozanimaj se kdaj dobijo jesensko robo, če te zanima, da ne boš šla zastonj, če je mogoče še niso dobili, ki nam se je to že zgodilo. Dosti jih hodi tudi v Tori d europa , to pa je en velik center ob morju, ampak meni se tam notri ne da gužvat, še posebaj ne ob vikendih, drugače pa jih veliko hodi tja. Jaz si dostikrat kupim kaj v Reds trgovini, je srednja žalost po kvaliteti, je bolj taka trgovina za mlade, je pa ful poceni in si vsako sezono malo obnavljam garderobo.
Eni pravijo, da je ful poceni v centru trsta Mirella, neka trgovina, pa baje da je kot veliko skladišče, samo jaz nisem bla še tam.Eni tudi kupujejo pri Kitajcih. Jaz sem si tam včasih kupla kakšne kavbojke, ki itak te pri nas so tudi kitajske, še posebaj, od Clarka, Adesse, ..., zdej pa že dolgo nisem bla tam.
V glavnem odvisno kam ciljaš in kakšna oblačila te zanimajo.

Če pa greš v center Trsta, pa lahko parkiraš v garažni hiši ob morju in imaš v drevoredu tudi Oviesse trgovino, (pa še Upim in še veliko trgovin, ki so v centru Ts)
lep pozdrav!

2mama -> RE: šoping v Italiji (6.8.2008 8:31:38)

Ma, rabimo vsak nekaj, za jesen - zimo, za naju in otroke. Greva pa sama, za en dan, iz Štajerske, pa bova imela še malo izlet zraven. Evo, to so iztočnice. Ker običajno hodimo v Avstrijo, sva glede ITA res totalna telebana. Zato so vsi namigi dobrodošli...

* Mateja * -> RE: šoping v Italiji (7.8.2008 18:20:01)

MI gremo kar v Italijo na semenj, na trg. Tam so štanti, predvsem od kitahcev in zase in za tamalga veliko tam dobim. za moža pa bolj malo. ravno jutr se odpravljam dol. Sam to pride v Stari Gorici, za drugot ne vem če je!

staši -> RE: šoping v Italiji (7.8.2008 18:48:02)

Glej ne vem če se ti glih izplača raje kupuj pri nas .Verjemi sem od Trsta oddaljena dvajset minut pa grem res samo v center juia po obutev za tamala dva ker je poceni im dobim tisto kar ona dva želita zato ker imajo na izbiro res full čevljev npr. z motivi junakov iz risank.Zame pa tam nikoli nič ne dobim.In Oviese je samo velika trgovina samo tudi tam zame nikoli nič ne dobim ,za otroke se dobi samo cenovno ima npr.Mana pri nas boljšo robo.Če pa tvoj mož ni suhec res ne bo nič ker še največja št.mu ne bo prav.Izkušnje iz prve roke.Raje pejta če sta že na tem koncu na kak izlet al pa na plažo ,samo zaradi šopinga v Trst pa se vama res ne splača pa še feragosto imajo to se pravi da je verjetno tudi kaka trgovina zaprta.premisli!

ledenka -> RE: šoping v Italiji (7.8.2008 20:44:11)

pred kratkim sem bila v Outletu v Palmanovi, so res zanimive zadeve. sam cas si moras vzet. v casu razprodaj se res splaca [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] edino z velikostmi zna bit problem

Stran: [1]