hariba
|
V nedeljo smo se vrnili iz morja. Bili smo v hotelu, prijatli z 4 letno hčerko in 7 letnim sinom v sobi poleg nas. Nikoli več,pa sta mi oba cool,ampak vsaka družina ima svoje navade,interese,želje, vzgojna načela. Jaz priznam,da jaz zlasti pa moji otroci na dopustu dlje spimo,njihova hči je vstala že zgodaj in prišla k nam. Šlo mi je na živce,ko smo čakali drug na drugega,da smo šli skupaj na zajtrk,na plažo,na večerjo,na sprehod. njhova mala je na poti iz plaže tik pred obrokom dobila pico ali kifelček,če je to hotela naša pa ne in je bil jok,pri večerji pa divjanje,ker njihova ni bila več lačna in je našo malo še odvračala od mize, imam pač jaz drugačne vzgojne metode. Mi smo se odločili,da bomo odšli na krajši izlet z ladjico,ki so ga ponujali na plaži in se je meni zdel zanimiv,oni so potem tudi šli pač zaradi nas. Drugi dan mi je pa rekla,da ji izlet ni bil zanimiv in fajn. Meni pa ni bilo všeč njihovo večerno dolgo pohajanje po lunaparku,pač smo ljudje različni. V soboto so oni iz morja šli še k sorodnikom v Bosno,mi pa smo se ustavili na poti v Dubrovniku in Neumu in smo se imeli prav fajn,malo ogleda znamenitosti,pa veliko kopanje,pa kosilo po našem okusu,za katero vem da njim ne bi bilo všeč,pač vsak po svoje.
|