suho sadje (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

kaja11 -> suho sadje (2.3.2005 12:26:03)

Zadnjič sem za spremembo kupila posušeno sadje... namesto čokolade in čipsa:)-.... jabolka mi niso sedla, banana je pa čist ok. Zdaj me pa nekaj zanima... a je to sploh v redu... za kile mislim?? Vseeno je čokolada bolša;)

Anonimen -> suho sadje (2.3.2005 12:29:25)

kaj pa vem, vsekakor ima banana malo manj kalorij kot čokolada, sam ne vem, če se splača ubadat s tistim žaganjem:-(( Men so suhe banane ful bljak.

Probaj pa namest čokolade suhe fige - bogovske, pa še odpirajo:-))

tjaga -> suho sadje (2.3.2005 12:33:20)

Uuu, banane nabijajo kilce. Jaz pojem kar precej suhega sadja, najraje meso. Ne, ne hecam se, največkrat kupim marelice in suhe slive, pa tudi fige. Rozine imamo pa itak non stop doma.
Še mal pa bom tamalo začela navajat, ker moški del družine samo od daleč gleda te stvari :hudicek: . Imata raje čips in čokolado.

:kava::kuza::kava::kuza:

baguSka -> suho sadje (2.3.2005 12:35:00)

Mmmm jst pa obužujm suhe banane! Mljask!

Annny -> suho sadje (2.3.2005 12:38:27)

Ja, suho sadje za kilce res ni dobro. Če poješ nekaj koščkov na dan, pa ni panike.
Moja mami je med svojim podiplomskim študijem bila dobesedno 'zasvojena' s suhimi datlji..se je zredila uf- kar precej.
Tko da raje ne pretiravat!
Aja, še to: suhe banane in datlji imajo čez velikokrat tako 'nevidno' sladkorno glazuro, ki je sploh ne opaziš in se ti zdi, da je to naravni sladkor...larifari:)-

lp

Annny -> suho sadje (2.3.2005 12:39:52)

Joj, a je že katera jedla jabolčni čips?? Enkrat sem ga kupila v Beljaku..sem bla čist nora nanj..še dobr, da ga tukaj nikjer ne prodajajo (baje).

tjaga -> suho sadje (2.3.2005 12:40:59)

Oja, Annny ga prodajajo :)-:hudicek: (ps, ps, pri najboljšem sosedu ga zihr majo, in to Lumpijevga9

Annny -> suho sadje (2.3.2005 12:42:09)

O, a si morala povedat:)-:)-:)- zdej se pa ne bom mogla upret:ups:

tjaga -> suho sadje (2.3.2005 12:46:31)

A sm :hudicek: , kaj :)-:)-:)-

janja -> suho sadje (2.3.2005 13:31:31)

Naj bi pojedel suhega sadja nekje 8 koščkov oz. raznih oreškov 10 dag na dan. Te stvari so sicer zdrave, ampak bolj kalorične, tako da dolgoročno gledano lahko prinesejo tudi kako kilco več.

čau,

kaja11 -> suho sadje (2.3.2005 14:06:23)

Punce, hvala za odgovore... se mi je zdel, da neki ni v redu.... je bilo predobro, da bi bilo neredilno;)

puri -> suho sadje (2.3.2005 16:52:17)

Jaz imam pa od suhega sadja rada samo jabolka:)

Stran: [1]