|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   neučakanost
5.8.2008 21:57:57   
pikicao.
pozdravcek,

zanima me kako preganjate to neučakanost pred (NE) menstruacijo? Jaz komi čakam 11.08. da bom lahko šla delat test, čist sem vshičena, pa nimam pojma kako naj to preženem user posted image

Če se ve tud spopadate s to neučakanostjo ste dobrodošle da mal počvekamo in si krajšamo čas user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: neučakanost
5.8.2008 22:06:30   
Anonimen
Po treh letih me je neučakanost minila.

Upam da bo tudi pri tebi minila.....ampak z + na testuuser posted image
Vso srečo.

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
5.8.2008 22:21:39   
sonček10
No jst tud nevem kako bom zdržala do 15.8. Sm pa čist nova na forumuuser posted image  in sm se že prijavila med borke za user posted image  ne pričakujemo avgusta. Upam na user posted image , tako kot vse a ne.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.8.2008 7:38:56   
Štručka1
Hmmm, jaz tečem drugi krog. Ovulacijo bom imela komaj zdaj te dni, jaz pa že skoz mislim na user posted image .
Tak da ne vem kaj bi ti rekla glede neučakanostiuser posted image  Tako pač je,....

Avgusta bomo vse nosečkeuser posted image user posted image user posted image

Tako majhna si moja zlata hči, pa mi pomeniš ves svet!

Eno sončiko imam, čakamo na vnovični +!

(odgovor članu sonček10)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.8.2008 9:48:55   
pokica_
Joj, težki so ti dneviuser posted image  Jaz mam pa test za delat 12.8.....če me prej že ne preseneti tečkauser posted image , danes zjutraj sem imela krče v spodnjem delu trebuha, sem že mislila tableto vzet, pa je pol popustilo,...verjetno se user posted image kuha....bo počasi na vidikuuser posted image .

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Štručka1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.8.2008 12:26:43   
aqua77
punce navijam za vas....... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.8.2008 12:46:47   
pikicao.
jah še 5 dni user posted image
dogaja mi 100% na uro, se mi zdi da bom mogla izumit časovni stoj da me bo popelju v prihodnjostuser posted image  samo zato da vidm če se je prijel kej al ne user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.8.2008 17:30:48   
pikicao.
kr ni nobene na tej temi se bom pa kr sama s sabo dopisoala: ahahahahahahahahahahah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja pa en vic vem, pa mi je bil ful simpaticen k sm ga prebrala:

Se pogovarjata 2 kondoma, pa pravi prvi:"joj ej men se ze od vceri sam od otrok sanja?!".....
pa mu odvrne drugi:"stari, teb se je STRGAL!"
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.8.2008 9:38:02   
pikicao.
evo še en dan je minil user posted image  komi čakam da bo datum pravi, BC je že prpravljen, čeprav ga s težavo samo gledam user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.8.2008 9:46:48   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

kr ni nobene na tej temi se bom pa kr sama s sabo dopisoala: ahahahahahahahahahahah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja pa en vic vem, pa mi je bil ful simpaticen k sm ga prebrala:

Se pogovarjata 2 kondoma, pa pravi prvi:"joj ej men se ze od vceri sam od otrok sanja?!".....
pa mu odvrne drugi:"stari, teb se je STRGAL!"
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Si faca user posted image user posted image user posted image .
Včeraj sem rabila eno uro, da sem pregledala kaj vse se je dogajalo na temi "nova borba"...
Tko, da smo zgleda včeraj vse tam visele in ne imele časa še okoli prebrskat po drugih temah.

Drgač pa potrpi - naj te prsti ne srbijo  prehitro  za delanje testa...
Nekaterim bolj pomaga, da ga nimajo doma in morajo še ponj v lekarno ali DM , ker ga sicer prehitro porabijo.
Pri meni je pa še 3 dni do testa.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.8.2008 9:50:55   
pikicao.
user posted image user posted image user posted image user posted image
dobrodošla :)

ja vem da morš bit potrpežljiv, sam tega mam čedalje manj, hihihi
jz mam pa še 4 dni

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.8.2008 10:11:45   
sensi
O dekleta moja,sama bi test najraje delala vsak dan.Moj CB čaka v omari do 26.08.Je pa muka čakat.najraje bi zaspala in se 26.08 zbudila zraven mene pa test z +.Pa bomo že,vam povem,da bo to čakanje nagrajeno in se bomo enkrat vsem tem samo smejale,user posted image user posted image user posted image user posted image držite se vmes pa veselo user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.8.2008 10:19:12   
kitka1
Jaz sem tudi vedno neučakana in delam test dan ali dva pred user posted image . No, prišla je včeraj in sem spet dobra za en mesec... Je pa res, da neučakanost po dveh letih že malo mine. Razočaranje je potiho že pričakovano in ne boli več tako kot na začetku.

(odgovor članu sensi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.8.2008 10:28:49   
tane
jaz pa še 1 teden do testa in me prav tako že pošeteno srbijo roke, pa zato raje nimam testa doma, ga bom kupila en danprej in po pravilih z jutranjim urinom...
negotovost ubijauser posted image tako, da me danes ful glava boli

pikicao, ti kar delaj test takrat ko moraš te razumem, d ane boš čakala na naše skupinsko lulanje...user posted image

< Sporočilo je popravil tane -- 7.8.2008 10:29:45 >

(odgovor članu sensi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.8.2008 13:09:57   
pikicao.
hehe, pomoje bom res tezko pocakala user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.8.2008 12:23:03   
pikicao.
dober dan user posted image

spet je minil en dan... se mal...

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 16
8.8.2008 12:39:09   
aqua77

dober dan user posted image

spet je minil en dan... se mal...

veš kako men v podpisku piše........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 17
8.8.2008 12:43:00   
pikicao.
ja aqua77 ti mas res jekleno potrpezljivost ;)
jz ne vem kaj bi na tvojmu mestuuser posted image  o ja vem, sla bi h kolegici d bi mi vzela kri in jo pregledala user posted image
sicer pa aqua77 jz sm 100% d se v teb razvija ena pikica, k je se vsa plasna in zato se nimas tokk hormona user posted image
pol bos pa vidla k bo postala cedalje bolj pogumna, in k bo dost velka d ti bo brcala po trebusku, ne bos mogla verjet d je to tvoja sramezljiva pa plasna pikica user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 18
8.8.2008 12:48:09   
aqua77

jz ne vem kaj bi na tvojmu mestuuser posted image  o ja vem, sla bi h kolegici d bi mi vzela kri in jo pregledala user posted image
sicer pa aqua77 jz sm 100% d se v teb razvija ena pikica, k je se vsa plasna in zato se nimas tokk hormona user posted image
pol bos pa vidla k bo postala cedalje bolj pogumna, in k bo dost velka d ti bo brcala po trebusku, ne bos mogla verjet d je to tvoja sramezljiva pa plasna pikica user posted image

no, to si pa tako lepo napisala, da mam zdej vse solzne oči.... user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 19
8.8.2008 12:51:21   
pikicao.
nc solzne okice met, smej se, pa uni vic preber k sm ga mal visi napisala ;)

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 20
8.8.2008 12:56:39   
aqua77

nc solzne okice met, smej se, pa uni vic preber k sm ga mal visi napisala ;)

to sem se pa že včeraj krohotala, da so me v službi vsi čudno gledal...... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 21
8.8.2008 13:10:14   
pikicao.
user posted image no vidis user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 22
9.8.2008 12:44:35   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

no, to si pa tako lepo napisala, da mam zdej vse solzne oči.... user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz tudi mislim ,da je v tebi že mala plašna pikica in si zato še toliko bolj občutljiva in zato jokaš.Pazi ,da ne dviguješ kaj in da se paziš nase ,dokler ne veš kako in kaj.Vso srečo in mislim na vas.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 23
11.8.2008 13:28:22   
osolemio
Pozdravljene !
sem nova neučakana do 20.08. Danes se mi je začelo vlečt. To je že 5 poskus, vendar tokrat imam podporo Prometrium. Včeraj sem vzela 1. in zdaj še 10x. Pol pa bomo vidli al bouser posted image .

Želim vsem srečo da bi lahko skupajuser posted image  pa še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....za še več sreče vsem skupaj !!!!

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?